Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Balen

op 26/09/2012

Vandaag weer gelopen. Gisteren weer eens echt absoluut geen tijd. Nou ja, ff van de parkeerplaats naar de supermarkt gelopen en van de supermarkt weer terug. Maar echt een les lopen ofzo, daar had ik echt geen tijd voor.

Maar goed, dan schuif ik het gewoon een dag op. Dus vandaag heb ik les 2 gelopen. Althans, dat was de bedoeling. Ik ben ook vertrokken van huis naar het stuk waar ik normaal altijd loop. Dat is het meest vlakke stuk hier in de buurt. Nog niet helemaal vlak, maar toch normaal redelijk te doen.

Dus vol goede moed begon ik uiteindelijk aan les 2. Ik heb les 1 hier nog niet helemaal uitgelopen, maar in Flevoland wel, en les 2 ook, dus had ik zoiets van ik doe hier les 2 nog eens en bouw daarna weer uit. Nou, dat heb ik geweten. Het ging echt voor geen meter!!! De eerste 2 keer één minuut gingen redelijk, daarna bij de 2 minuten kon ik niet meer na een minuut. Ik had echt zoveel krampachtige pijn in mijn kuiten, ik kon ze niet echt meer voor elkaar zetten. Dus toen maar uitgelopen tot ik de 3 minuten de eerste keer moest gaan lopen. Daar ben ik ook aan begonnen, maar die krampachtige pijn bleef maar terug komen, dus heb ik na ongeveer 13 minuten van de les de les maar gestaakt.

Morgen gaan we met een paar anderen lopen. Zij hebben nog nooit een les gedaan, dus morgen beginnen we weer bij les 1. Misschien dat ik die dan wel kan uitlopen. Ik hoop het, want hierdoor gaat me de moed echt in de schoenen zakken…


One response to “Balen

  1. runnerjules79 schreef:

    Beste Patricia, kop op meid. Alle begin is moeilijk. Probeer niet krampachtig vast te houden aan schemaatjes als je merkt dat het niet lukt. Loop ook een beetje op gevoel. Loopt het lekker, loop dan, wil je wandelen, wandel dan. Enkel als je je er goed bij voelt, wordt het leuk, en dan gaat de rest vanzelf. Schema’s zijn goed, maar niet voor iedereen geschikt. Iedereen is anders! Veel succes. Julie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: