Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Zondagmiddag wandeling

op 28/10/2012

Even vooraf: helaas zijn de foto’s vergroot niet zo heel geweldig… Maar zo klein als ze nu zijn zijn ze redelijk te zien.

Het was mooi weer vandaag en ik had zin om een stuk te wandelen. Dus ben ik op pad gegaan samen met onze jongste hond Spikey. Normaal als ik een grote ronde loop, loop ik met hem langs de Europaweg bij ons en dan door het veld terug. En laat aan die weg nou net vanmorgen een brand zijn geweest. Ik ging er eigenlijk vanuit dat dat pand waar die brand was iets verder lag dan waar ik normaal het veld in zou gaan en ik er dus niet langs zou komen. Maar het tegendeel bleek uiteindelijk waar.

Thuis had ik Spikey een jasje aangetrokken die hij druk kwispelend begroette. Meestal als het koud is doen we hem dat jasje aan en hij lijkt er geen problemen mee te hebben om hem aan te doen. Hij had alleen niet heel veel zin in het maken van een foto, maar goed, dat mag de pret niet drukken.

Onder het wandelen kwam ik al regelmatig een brandweerwagen of een politiewagen tegen en eigenlijk was ik best een beetje verbaasd dat er nog altijd zoveel brandweer in de buurt was. De brand was immers uit.. Ook bleek dat men een stuk van de weg had afgezet voor al het gemotoriseerd vervoer. Ik heb wel even aan de verkeersregelaar gevraagd of ik zonder problemen bij het veld kon komen, ik wil immers de hulpdiensten niet in de weg gaan lopen. Maar dat was geen probleem.

Onderweg kwam ik toch langs het terrein waar de brand had gewoed. nog voor het pad kwam waar ik normaal het veld in ga. Rook of vuur was er niet meer te zien, maar er was nog behoorlijk wat brandweer en politie aanwezig moet ik zeggen. Voornamelijk op het terrein, maar ook op de openbare weg.

Toen ik uiteindelijk het veld in wilde gaan moest ik in eerste instantie even de straat oversteken omdat het fietspad waar ik liep compleet in beslag genomen was door een verzameling aan waterslangen waar zichtbaar nog druk op stond. Ik ben toen maar verder door gelopen en heb het pad naar het veld overgeslagen omdat daar net een enorme rivier aan water langs liep van een slang die leegliep.

Even wat foto’s van onderweg…

Inmiddels ben ik al weer een tijdje thuis van het wandelen en begint het toch echt donker te worden hier in Landgraaf. En Spikey? Die ligt te slapen op de bank.


4 responses to “Zondagmiddag wandeling

 1. Julie Mestdagh schreef:

  Bah, altijd indrukwekkend zo’n situaties, ook al is het ergste al voorbij, het zet mensen toch altijd aan het denken…. Hopelijk heb je toch van je wandeling kunnen genieten.

  • patrician46 schreef:

   Ja hoor, ik heb zeker kunnen genieten van mijn wandeling. Op één of andere manier kom ik altijd helemaal tot rust als ik de wijdde uitzichten zie die wij hier hebben. Stiekem waan ik mij af en toe nog altijd op een vakantie bestemming als ik die bergen en heuvels en alles zie. 🙂

 2. jennn schreef:

  Wat een geweldig schattig hondje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: