Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

#25: Tijdens een weekendje weg (niet met familie) het lopen volhouden.

op 04/11/2012

Dit weekeinde zijn we met het koor een weekend naar de Eiffel. Bij het opstellen van mijn Day Zero Project lijst wisten wij al dat dit weekend eraan zou komen. En om een stok achter de deur te hebben om toch te blijven lopen, had ik dit Project op mijn lijst erbij gezet. Dit omdat ik mezelf ken en ik anders het gevoel zou hebben dat iedereen naar me zou kijken en ik daardoor mezelf ongemakkelijk zou voelen en dus maar niet zou gaan lopen.

Dus bij het inpakken van de tas toch maar de loopspullen ingepakt. Hoe het lopen an sich gegaan is, dat kunnen jullie lezen in de blog die ik over het lopen heb geschreven. In elk geval heb ik mijn les uitgelopen en heb ik daarmee mijn Project behaald.


3 responses to “#25: Tijdens een weekendje weg (niet met familie) het lopen volhouden.

 1. […] Tijdens een weekendje weg (niet met familie) het lopen volhouden […]

 2. Julie Mestdagh schreef:

  Super! Het is niet altijd makkelijk om het in te plannen, maar ik neem ook altijd m’n loopspullen mee als ik op weekend ga. Zo ook dit weekend, al ben ik deze keer wél lui geweest (maar ‘k heb het goed gemaakt door bij thuiskomst te gaan lopen ;-))

  • patrician46 schreef:

   Het is inderdaad niet altijd makkelijk om te plannen, dat heb ik ook wel gemerkt. Zo’n weekend met het koor zit vaak toch wel heel vol en het juiste moment zoeken is dan wel eens lastig. Maar het is gelukt en daar ben ik toch wel blij om.

   Het hielp ook wel dat ik merkte dat sommige koorleden het niet echt serieus leken te nemen dat wij zouden gaan lopen, dat was weer een extra motivatie om toch te gaan, maar ik wilde zelf ook gewoon even lopen en even ontspannen en puur met mezelf bezig zijn. En met succes 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: