Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Onderwerpen…

op 29/11/2012

Ik ben heel blij met mijn blog, vind het ook leuk om hem bij te houden, maar af en toe zou ik echt niet weten wat ik moet schrijven. Van de momenten dat ik loop probeer ik zoveel mogelijk wel een blog bij te houden, maar soms zijn onze weken zo volgepland dat het wat lopen betreft er niet echt van komt… Daar zijn de weekenden dan weer goed voor, dan heb ik wel zeeën van tijd (nou ja, meer tijd als door de week in elk geval haha) Dus een vroege ochtendloop op de zaterdag morgen ofzo is meestal toch wel haalbaar.

Maar wanneer ik niet loop… waar moet ik dan over schrijven… Soms weet ik het gewoon even niet hoor… En dan heb ik toch wel bewondering voor de mensen die “braaf” wel elke dag een blog schrijven. Hoe doen jullie dat toch?


4 responses to “Onderwerpen…

 1. jennn schreef:

  Ik schrijf niet ‘braaf’ iedere dag, maar ik zal toch even antwoorden. Ik schrijf zelf over alles wat in me op komt, dingen die ik meemaak, dingen die ik tegenkom in het nieuws, dingen waar ik me mee bezig houd, etc. En als ik een dag geen tijd/zin/inspiratie/wat dan ook heb, dan blog ik gewoon niet.

 2. Julie schreef:

  Je hebt een leuke blog Patricia en je bent goed bezig met lopen én bloggen. Staar je niet blind op wat anderen doen, het bloggen is een hobby, het moet leuk blijven. Als je stress begint te krijgen omdat je iets moét schrijven is de lol eraf. Je zal zien, naarmate je regelmatiger (en wat langer) loopt, zal je meer dingen tegenkomen onderweg, nieuwe dingen ontdekken, en dan heb je vanzelf iets om over te schrijven. Maar je kan ook schrijven over dat ene liedje waar je naar luistert tijdens het lopen, een boek dat je gelezen hebt, tips, een lekker recept… alles kan, niets moet en doe vooral waar je je goed bij voelt.

  • patrician46 schreef:

   Dank je wel Julie! Een paar onderwerpen die je noemde kan ik inderdaad wel als onderwerpen gebruiken… heb voor morgen een blog “geprogrammeerd” kijken of dat werkt…

   Overigens vind ik het wel heel leuk om te bloggen hoor! Alleen mist de inspiratie af en toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: