Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Tegenwind

op 05/12/2012

Gisteren ben ik weer gaan lopen. Toen ik er klaar voor was en buiten mijn runkeeper aan wilde zetten vielen er flinke druppels naar beneden… dus maar weer naar binnen om een paar minuten later toch weer naar buiten te gaan met de gedachte: ‘ik laat me toch niet kennen om een beetje water’. Maar inmiddels was het weer droog.

Vol goede moed begon ik dus mijn les. Het ging eigenlijk wel lekker. 3 blokjes van 2 minuten al gehad, waarbij alle 3 ook deels omhoog gingen, waar ik wat minder blij mee was hihi. Tegen het einde van het derde blokje ging ik een bocht om en… moest een tandje bijzetten om nog vooruit te komen… wat een wind!

Maar ja… dat tandje bijzetten betekende wel dat ik dus niet echt meer kon doseren de rest van de les. Dus uitgelopen heb ik hem niet, maar ik ben wel in beweging geweest. En ik ben weer een ervaring rijker hihi.

image


5 responses to “Tegenwind

  1. Tiny Raijmakers schreef:

    Probeer het volgende tot in lengte van jaren te onthouden;”de wind is je beste trainingsmaat”. Die verstaat tenminste de kunst om je ongemerkt een fikse intervaltraining te laten doen zonder dat je die vooraf gepland had.

  2. Julie schreef:

    Haha, zo’n tegenwind kan best knap lastig zijn he, maar je hebt het toch maar mooi gedaan. En de volgende keer meteen door die regendruppels!

  3. Tegenwind! Wordt je groot en sterk van 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: