Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

#62: Niet in de enveloppe kijken waar mijn kerstcadeau in zit.

op 22/01/2013

Al ergens in oktober kwam mijn kerstcadeau. Per post. Ik wist dat er een enveloppe kon komen die aan Daphne gericht was waar ik niet in mocht kijken. Nou maak ik nooit de post open waar haar naam op staat, dus in dit geval ook niet. Ik heb haar wel even gevraagd of ze mijn kerstcadeau al binnen had. Nee dus, maar die dag wel.

Ik moest gelijk even de kamer uit omdat ze een foto ervan maakte om door te sturen naar een aantal mensen die nieuwsgierig waren. Daarna ging het cadeau weer terug in de enveloppe en mocht ik weer de kamer in. Daphne besloot de enveloppe in de vitrinekast te zetten, aan de zijkant, zodat hij niet in het zicht stond, maar we hem wel makkelijk weer konden pakken wanneer we vlak voor de kerst de cadeautjes in gingen pakken.

En al die tijd mocht ik natuurlijk (logisch) niet in de enveloppe kijken. Af en toe kriebelde het wel even, maar ik vind het gewoon niet leuk als ik van te voren al weet wat ik krijg, dus kon ik mezelf toch goed beheersen. En dus heb ik niet in de enveloppe gekeken en was er toch wel een verassing toen ik bij mijn ouders het kerstcadeau uit kon pakken. En dit was hem (de paarse):

kerstcadeau


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: