Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Zichtsveld

op 30/01/2013

Ja. Het is een feit… Ik word oud. Afgelopen week ben ik langs een opticien geweest om mijn ogen te laten meten. Vooral omdat ik tijdens het autorijden het idee had niet alles scherp te zien, voornamelijk met mijn rechteroog. Ook bij veel werken achter de computer merkte ik dat de letters op het scherm af en toe gingen dansen. Dus toch maar even langs de opticien.

En inderdaad… Het bleek dat ik links -0,5 en rechts -1 heb. Dus wordt het toch wel tijd voor een bril.

Morgen is het dan zover en ga ik samen met Daphne een uitzoeken…

image


7 responses to “Zichtsveld

 1. Julie Mestdagh schreef:

  Leuk! Ik bedoel, niet fijn natuurlijk dat je problemen hebt met je ogen, maar ik vind het altijd leuk om brillen uit te kiezen, het geeft je meteen een andere look. Ik heb nooit lenzen willen dragen, vind m’n bril eigenlijk best wel leuk. Benieuwd of je een leuk modelletje vindt!

 2. Tiny Raijmakers schreef:

  Er zijn ergere dingen in het leven dan een bril te moeten dragen om alles wat beter te kunnen zien.En er zijn erg leuke modellen!

 3. jennn schreef:

  Succes met het uitzoeken! Enneh, een bril heeft niks met oud worden te maken hoor, ik had hem al toen ik een jaar of 5 of 6 was…

  • patrician46 schreef:

   Ik weet dat een bril dragen niets met oud worden te maken heeft, maar wij zeiden dat thuis altijd toen we klein waren, want wij mochten nooit een bril hihi.

 4. […] Januari Ik begon in januari met het plaatsen van mijn jaaroverzicht over 2012. Daarnaast was ik in januari nog heel actief met het Day Zero Project, waar ik met regelmaat over schreef. Thuis kregen we een nieuwe trap en o ja… ik moest aan een bril. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: