Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Nieuwe voorruit

op 06/02/2013

Afgelopen zaterdag schrok ik toch wel even… Ik stapte mijn auto in en zag ineens een scheur in mijn voorruit. Maar ik moest toch echt weg, dus moest ik wel weg met de auto. Voorzichtig (vooral bij drempels) en de verwarming niet te hoog aan ben ik toch maar gaan rijden.

Toen ik eenmaal thuiskwam gelijk maar de verzekeringspapieren erbij gepakt en gekeken met welke firma mijn verzekering zaken doet (en natuurlijk wat het zou betekenen in het financiële plaatje voor ons. Het bleek dat mijn verzekering samenwerkt met Carglass. Wanneer ik hier mijn ruit zou laten vervangen, dan zou het mij niets kosten. Dus dan maar even met hen bellen.

De medewerker aan de telefoon was heel vriendelijk en heeft voor mij een afspraak gemaakt dat men gisteren naar mijn werk zou komen om de ruit te repareren. In de tussentijd zou ik gewoon door kunnen werken, dus dat is ook wel fijn.

En inderdaad, men kwam gisteren. Via de centrale was in eerste instantie wel een verkeerd adres doorgegeven, of nou ja, de straatnaam leek op die van ons, maar was iets langer. De monteur had ook wel het idee dat het niet helemaal zou kloppen omdat ook vermeld was waar de ingang van de parkeerplaats van mijn werk was.

Voordat hij kwam had de monteur mij gebeld of hij, omdat het weer toch wel dreigend aan het worden was, mijn auto mee kon nemen naar de werkplaats om de ruit daar te vervangen. Dus de bus van Carglass werd op mijn werk geparkeerd en mijn auto even meegenomen. Rond half 4 stond mijn auto weer op hetzelfde plekje op de parkeerplaats, alsof hij nooit weggeweest was. Maar nu met een nieuwe voorruit. Bovendien had de monteur ook gelijk mijn auto even uitgezogen 😀

images


3 responses to “Nieuwe voorruit

  1. Tiny Raijmakers schreef:

    Een warme douche dus voor Carglass?

  2. Julie Mestdagh schreef:

    Maar goed om dat meteen aan te pakken voordat het nog groter wordt!

  3. […] overigens het hele jaar toch wel een tendens bleef. Februari was ook de maand van een behoorlijk schrikmoment bij het instappen in mijn auto en de maand waarin ik het hardlopen weer heel voorzichtig wilde […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: