Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Ik ben er nog steeds!

op 21/02/2013

Weer een tijdje niet geschreven. Weinig tijd, veel aan het werk en natuurlijk is de carnaval net geweest, waarvoor ik veel voor onze groep heb moeten regelen aangezien ik het financiële gedeelte beheer. En dus moest er een kloppend kasboek komen en moesten hier en daar nog dingen betaald. Maar dat is allemaal gelukt 😀 De carnaval was super en we hebben met onze groep en wagen zelfs prijs gehaald.

Onze groep haalde een tweede prijs in de optocht van Ubach over Worms, en met onze wagen behaalden we in dezelfde optocht een gedeelde eerste plaats. Iets waar we trots op (mogen) zijn dus!

Ook bij de lichtstoet die wij meegelopen hebben zijn we verbeterd in onze score ten opzichte van vorig jaar. Dit jaar hebben we daar de zesde plaats behaald. Vanaf de vijfde plaats wordt je tijdens de feestavond genoemd, dus daar gaan we volgend jaar voor 😀

Enkele foto’s van de wagen:

DSCF4203

DSCF4299

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En vanaf nu ga ik toch weer iets regelmatiger schrijven. Ik heb de laatste dagen zo vaak iets gehad van ik wil weer een blog schrijven, maar de tijd of inspiratie ontbrak. Maar het komt helemaal goed!!!


5 responses to “Ik ben er nog steeds!

  1. Julie Mestdagh schreef:

    Ha! Nieuws van jou! Leuk! Zo fijn dat je bij een carnavalgroep bent, ik kan me goed voorstellen dat daar heel wat werk komt bij kijken, maar ook veel plezier. Je kan niet alles tegelijk doen he!

  2. jennn schreef:

    Leuk om weer iets van je te lezen 🙂

  3. […] Februari was een rustige maand. Mede ook door de carnaval overigens. Maar mede door die carnaval bleef het schrijven van blogs wat achter. Wat overigens het […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: