Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Herkenbaar?

op 27/02/2013

Kennen jullie dat? Dat wanneer je al een tijdje niet meer gelopen hebt (of natuurlijk een andere sport beoefend hebt), en je hoort muziek op de radio die je vaak tijdens het sporten hoort, dat je dan eigenlijk meteen weer zin krijgt om te sporten?

Ik had dat laatst op het werk. Ik heb al een tijdje niet meer gelopen omdat ik in de sneeuw gewoon echt geen held ben en heb echt het voornemen nou het weer weer langzaam beter wordt weer te gaan beginnen. Of in elk geval te gaan kijken hoe ver ik achteruit ben gegaan en het vanuit daar weer op te pakken en uit te bouwen.

Op de radio werd op een gegeven moment “Uhn tiss uhn tiss uhn tiss” van de Bloodhound Gang gedraaid. En dat is één van de liedjes die Evy in haar lessen gebruikt. Meteen kreeg ik eigenlijk weer zin om te gaan lopen. Één blik naar buiten leerde mij toen echter gelijk al dat het niets zou worden, want het werd weer steeds witter en witter buiten. Maar ik vond het wel grappig om te merken dat je door het horen van die muziek spontaan weer zin kunt krijgen om te gaan lopen.

muziek

 


One response to “Herkenbaar?

  1. […] mijn auto en de maand waarin ik het hardlopen weer heel voorzichtig wilde oppakken na het horen van muziek na de verschrikkelijke sneeuw… Dat zou uiteindelijk echter nog een maand […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: