Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Lezen

op 03/03/2013

Ik mag graag lezen. Dat heb ik altijd al gedaan. Vroeger met een echt boek in mijn handen, maar de laatste tijd lees ik toch echt alleen nog op mijn e-reader. Ideaal, licht, geen gezeul met vele boeken als je op vakantie gaat en in één hand vast te houden, ook als het boek toch behoorlijk dik is.

Op het werk heb ik een collega die ook graag leest en dus kunnen we regelmatig kletsen over boeken die we lezen, willen lezen of niet kunnen vinden in onze eigen kleine database van boeken. Die van mij telt een kleine 7000. Maar daar moet ik wel bijzeggen dat ik ze nog niet uitgezocht heb, ze ook echt lang niet allemaal gelezen heb en misschien ook niet allemaal zal lezen. Dus er zullen vast heel wat dubbele boeken tussen zitten. Maar uiteraard ook boeken die ik gewoon niet heb en wel wil lezen. Zoals de vijftig tinten boeken. Die had ik niet in mijn kleine database staan. Een oproepje via Facebook leerde mij dat mijn beste vriendin de boeken als epub bestandje had en zodoende kreeg ik die via de mail toegestuurd. En het lezen kon beginnen. Inmiddels zijn die boeken natuurlijk allang uit en heb ik alweer een paar andere boeken gelezen.

Vijftig tinten grijsVijftig tinten donkerderVijftig tinten vrij

 

 

 

 

 

 

 

 

Inmiddels heb ik van mijn collega weer twee nieuwe boeken gekregen om te lezen. De ene is “De Engelenmaker” Van Stefan Brijs en het andere boek is “Ik was 12 en fietste naar school” van Sabine Dardenne. Dat boek heb ik al wel eens gelezen, maar ik wilde het nog eens lezen. En nu ik hem als digitaal bestand heb gaat dat natuurlijk een stuk makkelijker.

Ik was 12 en fietste naar school

 

En jullie? Lezen jullie graag? En zo ja, wat voor boeken zoal? Een kijken of ik nog nieuwe tips op kan doen voor boeken die ik moet gaan lezen 😀


3 responses to “Lezen

  1. jennn schreef:

    Ja ik lees zeker graag, van alles. Hou je van fantasy, dat is toch wel mijn grootste favoriet?

  2. […] Maart begon voor mij met een verkoudheid en een blog over lezen en muziek. Daarnaast nam ik in maart afscheid van een “vriend” en kreeg ik een nieuwe […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: