Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Afscheid van een pen…

op 07/03/2013

Op mijn werk moeten we veel schrijven. Heel veel schrijven en omcirkelen. Er gaat dus heel veel inkt doorheen op mijn werk, en daardoor natuurlijk ook heel veel pennen. Wij schrijven namelijk met de voor iedereen toch wel bekende BIC-pennen.

image

Ik neem tenminste aan dat iedere lezer van mijn blog wel eens een dergelijke pen in de handen heeft gehad.

Fijn vind ik ze eerlijk gezegd niet. Ze zijn behoorlijk dun. Te dun naar mijn mening. Maar goed, dat zijn wel de pennen die wij moeten gebruiken, dus dan doe ik dat ook maar.

En dus hebben wij regelmatig even een plechtig moment als er weer een wisseling van pen aankomt. Overigens… om dit af en toe een beetje uit te stellen hebben we vaak meerdere pennen op ons bureau liggen haha.


3 responses to “Afscheid van een pen…

  1. Claudia schreef:

    Herkenbaar!
    Ik verslijt ook ontzettend veel balpennen (al vind ik dat dat komt doordat die pennen een te korte levensduur hebben, niet omdat ik te veel schrijf 😉 ) en ik heb ook altijd meerdere pennen bij de hand. Ik moet overigens wel zeggen dat ik veel liever met vulpen schrijf, omdat ik ook vind dat balpennen vaak (te) dun zijn en mijn vulpen is toch net wat dikker.

  2. […] een verkoudheid en een blog over lezen en muziek. Daarnaast nam ik in maart afscheid van een “vriend” en kreeg ik een nieuwe vriend. Er kwam een nieuwe Paus en daar was dan eindelijk weer een […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: