Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Nieuwe start met Evy…

op 27/03/2013

Vandaag wilde ik eigenlijk bloed gaan geven. Echter het bleek dat de bloedbank dicht was vandaag. En dus besloot ik dat ik dan wel kon gaan lopen. Ik wilde eigenlijk weer helemaal opnieuw gaan beginnen met de lessen van Evy in de hoop dat ik nu makkelijker door de lessen heen kan komen.

Een dag of 10 geleden was ik al eens gaan lopen, maar toen toch nog wat verkouden en voorzichtig door de witte deken die hier en daar nog lag. Dus was het niet echt een succes. Maar vandaag kon ik weer lekker naar het stuk waar ik vorig jaar ook mijn eerste lessen liep. Naar het veld waar ik de wegen kan overzien, waar ik de wegen ken en waar ik weet wat omhoog en omlaag gaat. Handig met doseren natuurlijk en zeker in het begin van het lopen weer.

En… nu liep ik les 1 ook in een keer uit 🙂 dus dat is al een stuk beter dan vorig jaar, toen ik echt vanaf niets begon en een paar weken voor de eerste les nodig had. En nu dus vol blijven houden en op naar alle volgende lessen… het voldane gevoel na het lopen was er in elk geval wel gelijk weer. Dat was wel fijn om te merken.


3 responses to “Nieuwe start met Evy…

  1. Julie Mestdagh schreef:

    Hoi Patricia. Wat leuk dat je weer gaan lopen bent. Met de sneeuw van de voorbije weken was dat inderdaad niet altijd evident, maar nu zou het beter moeten beginnen gaan he. En wat goed dat les 1 meteen lukte! Dat geeft moed. Veel succes.

  2. […] Maart Maart begon voor mij met een verkoudheid en een blog over lezen en muziek. Daarnaast nam ik in maart afscheid van een “vriend” en kreeg ik een nieuwe vriend. Er kwam een nieuwe Paus en daar was dan eindelijk weer een vernieuwde start met Evy. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: