Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Zal ik of zal ik niet…

op 10/04/2013

Ik zag afgelopen week ergens een flyer liggen. Daarop stond dat er half mei een Heideloop is. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn:

 • 3,2 km
 • 5 km
 • 5 EM
 • 10 EM

Bij de afstand van 3 km zitten geen prijzen, maar goed, voor de prijzen doe ik toch nog lang niet mee haha. De start is bij ons in Landgraaf, dus dat is natuurlijk al gunstig. En dus vroeg ik me af of het iets voor mij zou zijn.

Ik bedoel, ik heb dan in elk geval wel een doel om naar toe te trainen, waardoor het lopen uiteindelijk misschien ook makkelijker gaat.

Maar aan de andere kant… ik weet niet of ik het zou kunnen… Ik kan nergens echt concreet iets van het parcours vinden op een kaartje ofzo en weet eigenlijk niet echt wat ik kan verwachten…

Bovendien vraag ik me af of ik überhaupt wel snel genoeg zal zijn om zo’n loop te doen en of het niet te snel gaat zijn ook al zijn er nog ruim 5 weken…

Zoveel twijfel… Ach, ik heb nog tot 17  mei om te beslissen, dan sluit de voorinschrijving…

Heideloop


15 responses to “Zal ik of zal ik niet…

 1. jennn schreef:

  3,2 kilometer had je al wel gehaald toch? Dan zou ik er zeker voor gaan, mooi doel!

  • patrician46 schreef:

   Ik heb die alleen gehaald in de combinatie… Wandelen en lopen. Maar alleen lopen is me die afstand nog niet gelukt… Heb nu wel een rondje uitgetekend van die afstand, dus kan wel erop trainen nu.

 2. Tiny Raijmakers schreef:

  Waarom zou je niet voor die 5 km gaan? Je hebt dan een doel om naar toe te werken.Een doel te hebben werkt echt heel motiverend. Dus gewoon doen.

  • patrician46 schreef:

   5 km is me echt nog te ver. Ik denk niet dat ik dat in 5 weken red om daar naar toe te trainen. Ik focus me nu eerst op de 3.2 en dan kan ik altijd nog uitbreiden naar de 5 als ik voor die tijd al wel zover ben 😀

 3. bloemenoor schreef:

  Ik zou het zeker doen als ik jou was!

 4. Julie Mestdagh schreef:

  Doen hoor Patricia, niet twijfelen. Het zal een fijne ervaring zijn en het is altijd leuk om eens op verplaatsing te lopen en nieuwe routes te ontdekken. Ook de sfeer tijdens zo’n evenementen is super en dan kan je altijd net ietsje meer. Doen! Veel succes.

 5. […] ← Zal ik of zal ik niet… […]

 6. […] toch niet. De Heideloop heb ik het […]

 7. […] middeltjes. Daarnaast was april ook de maand waarin ik voor het eerst echt na ging denken over een hardloopevenement. Maar ook de maand waarin ik aangaf moeite te hebben met het indelen van […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: