Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Moeilijk…

op 18/04/2013

Ik vind het inmiddels weer heerlijk om te lopen. De kik om steeds iets verder te kunnen lopen voelt zo lekker. Maar aan de andere kant is het ook wel eens moeilijk.

Het plannen is vaak moeilijk. In principe probeer ik op de dinsdag, donderdag en zaterdag te lopen. En over het algemeen geeft dat niet zoveel problemen. Maar soms… hoor ik hier thuis wel eens dat Daphne het fijn zou vinden als ik thuis blijf. Vooral zoals vandaag als we eens een avond samen hebben. Ik ga dan meestal rond 8 uur lopen, zodat zij haar series kan kijken en toch wil ze wel eens dat ik thuis blijf en op de bank mee kijk.

En dan vind ik het wel eens lastig om een keuze te maken. Blijf ik thuis of ga ik toch lopen en kan ik achteraf toch trots op mezelf zijn…

image


3 responses to “Moeilijk…

 1. janny schreef:

  samen lopen en dan iets eerder kan ook en daarna samen serie kijken een idee?

  • patrician46 schreef:

   Ha mams,

   leuk dat u op mijn blog reageert! Samen lopen werkt niet, want Daphne krijgt dan heel veel last van vocht in haar onderbenen… Anders zouden we inderdaad samen gaan ja.

 2. […] ging denken over een hardloopevenement. Maar ook de maand waarin ik aangaf moeite te hebben met het indelen van […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: