Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Toco-tholin

op 27/04/2013

Op mijn nachtkastje ligt een flesje Toco-Tholin. Laatst las ik de bijsluiter die erbij zit (ik noem hem maar even zo) eens door en toen zag ik dit:

Meer lucht voor sporters: een paar druppels in de mond, op T-shirt, zweetbandje of TOCO-THOLIN Balsem op borst, hals, etc., maken u urenlang actief. Aan te bevelen bij sporten zoals: wielrennen, voetballen, hockey, tennis, golf, skiën, fitness.

Vaak gebruiken doe ik dat spul niet, maar ik vroeg mij toch af of het echt helpt om je “urenlang” actief te maken, of dat het een fabeltje is. Nou kan ik het natuurlijk zelf gaan proberen, maar ik vroeg me ook af of er nog meer zijn die het wel eens geprobeerd hebben of waar dit middeltje verder voor gebruikt wordt.

toco-tholin


8 responses to “Toco-tholin

 1. carola schreef:

  ik zou het niet gebruiken, luisteren naar je lichaam is belangrijk. loop zolang je lichaam het goed voelt (hmm raar nederlands, maar je snapt hem).

  • patrician46 schreef:

   Dat doe ik ook wel hoor, luisteren naar mijn lichaam. Heb het ook nog niet gebruikt, maar vroeg me eigenlijk voornamelijk af of er mensen zijn die weten of het werkt, of dat het een fabeltje is. Eigenlijk meer nieuwsgierigheid hihi.

 2. Julie Mestdagh schreef:

  Ik kan je niet helpen. Ik probeer zo veel mogelijk van alle mogelijke middeltjes weg te blijven, behalve als het echt niet anders kan. Maar mocht het voor jou wonderen verrichten, dan hoor ik dat graag.

  • patrician46 schreef:

   Nou ja, er zit geloof ik veel menthol in en daar kan ik niet goed tegen. Dus zal het niet snel gebruiken. Maar vroeg het me gewoon af of iemand ervaring ermee had.

 3. jennn schreef:

  Ik heb er nog noot van gehoord, dus kan je niet helpen…

 4. L.AMMAN schreef:

  VOLGENS MIJN PODO PEDICURE SCHIJNT HET SPUL TE WERKEN. ZIJ BEVAL MIJ DIT AAN
  IN VERBAND MET AANWEZIGE KALKNAGELS. DAARNAAST VERTELDE ZE DAT HET SPUL OOK GOED HIELP BIJ HOOFDPIJN KEEL EN SPIERPIJN. IK GA HET IN ELK GEVAL PROBEREN.
  BAAT HET NIET DAN SCHAADT HET NIET EN VOOR DE PRIJS BEHOEF JE HET NIET TE LATEN. EEN PAKJE SIGARETTEN KOST MEER. en is zeker ongezond

 5. […] Ik stelde zo nu en dan wat vragen over dingen die ik gelezen had op het gebied van voedsel en middeltjes. Daarnaast was april ook de maand waarin ik voor het eerst echt na ging denken over een […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: