Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Nu echt weer terug

op 01/07/2013

Ja ik ben weer terug. En nu echt! Nou ja, eerlijk gezegd ben ik al een tijdje weer terug, maar niet zo fanatiek met schrijven haha. Maar nu ben ik dus echt weer terug. En nu komen jullie niet zo makkelijk meer van me af haha.

Ik heb ook het lopen weer echt opgepakt, eerst één keer in de week om toch weer bezig te zijn. Daarna twee keer in de week en nu wordt het tijd om weer een klein beetje op te schroeven naar drie loopmomenten in de week. Toch een beetje uitbouwen, en met name toch weer wat fanatieker de conditie opbouwen en hopelijk ook nog wat gewicht verliezen. En ja, ik weet het, dat doe ik niet alleen door meer te bewegen, maar het kan toch wat helpen. Dus ook maar weer meer opletten op wat we eten en bewuster met eten en bewegen bezig zijn.

Ik weet zeker dat als ik er echt voor ga het me ook gaat lukken. Zeker met een aantal andere redenen in het achterhoofd die me stimuleren ervoor te gaan. Deze blog blijf ik dan ook gebruiken als stok achter de deur, om zo mijn ervaringen van het lopen te beschrijven, maar ook aanmoedigingen te krijgen (want elke reactie helpt 😉 ) en vragen te kunnen stellen of tips te krijgen.

En wie weet worden jullie dan snel deelgenoot van een event wat ik ga lopen. Niet dat ik nu al iets op de planning heb staan, maar wie weet wat er op mijn pad gaat komen. 😀

10 manieren sleur hardlopen 925x367_large


6 responses to “Nu echt weer terug

  1. Janny schreef:

    zet m op meid!!! Hoop zo dat het je gaat lukken kus

  2. Janny schreef:

    kus

  3. […] In juli nam ik mij voor weer meer aandacht aan mijn blog te besteden. Daarnaast schreef ik ook weer over het hardlopen en dan met name over de […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: