Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Voor het eerst…

op 17/08/2013

Voor het eerst heb ik vandaag de wekker gezet om te gaan hardlopen. Nog nooit heb ik het idee gehad om eerder op te staan zodat ik in elk geval zeker zou weten dat ik tijd zou hebben om te gaan lopen.

We hadden vandaag om 11 uur afgesproken om met mijn schoonmoeder te gaan kijken voor een nieuwe bank voor bij ons thuis (die we overigens ook gevonden hebben) en dus de wekker om 9 uur gezet zodat we op tijd klaar zouden zijn. Maar aangezien ik na mijn 2 mezelf verplicht opgelegde rustdagen nog geen tijd had gehad de andere 2 dagen om te gaan lopen, wilde ik persé vandaag weer gaan lopen. En vanavond een barbecue, dus dat is ook geen succes met lopen. En dus heb ik de wekker een uur eerder gezet zodat ik tijd had om te gaan lopen.

20130817

Heel eerlijk? Vanmorgen vroeg ik me af waarom ik het had gedaan… Maar toch heb ik me bij elkaar gepakt, ben opgestaan, heb mijn loopkleren aangedaan en ben gegaan. Nou ja, en de blik op de straat die ik had toen ik de deur uitstapte was toch wel behoorlijk uitnodigend. En dus startte ik mijn apps op, meette eerst nog even mijn hartslag voor ik zou vertrekken zette alle meters aan en mijn les van Evy en vertrok voor een rondje door het veld.

Een rondje wat ik de laatste tijd eigenlijk altijd loop, alleen vandaag heb ik aan het einde een kleine verandering aangebracht. k, deels uit nieuwsgierigheid na een autobrand eerder deze week, maar toch ook om die ene laatste heuvel voor een keer te vermijden. Overigens wandelde ik die normaal altijd op (lees slenterde) maar ik ben nu aan het trainen om hem uiteindelijk op te kunnen lopen. En lukt die… dan heb ik nog 3 andere beklimmingen die ik onder de knie wil hebben voor ik de ronde die ik nu loop helemaal aan moet passen en een echt bergje op moet gaan lopen. Dus eerst maar wat vertrouwd worden met hoogtemeters en klimmen 😀

Hieronder een samenvatting van mijn loop van vandaag. Misschien geen hele geweldige cijfers en dergelijke voor sommigen, maar ik ben er tevreden mee (tot nog toe althans). Achteraf was ik overigens toch wel erg blij dat ik eerder opgestaan was om te lopen, het was ontzettend rustig op de weg, ik had alle ruimte om te lopen en bovendien was het nog niet zo heel warm. Dus… ik denk dat ik dit vaker ga doen in mijn weekenden.

201308171

20130817


3 responses to “Voor het eerst…

  1. Janny schreef:

    super meid!!!

  2. […] augustus schreef ik veel over het hardlopen. Ik had het over het opbouwen van conditie, over vroeg opstaan om te lopen, over muziek tijdens het hardlopen. Ik stond stil bij het overlijden van een bakkenist […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: