Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Is dit het begin van een verslaving?

op 22/08/2013

Afgelopen maandag was het mooi weer… En ik wilde lopen. Ook al had ik er eigenlijk totaal geen tijd voor. Uiteindelijk heb ik het ook niet gedaan, maar ik wilde wel. Toen ik ’s avonds laat wat tijd had heb ik serieus nog overwogen te gaan. Maar mijn verstand zei me dat het niet slim was om terwijl het donker inviel nog door het veld te lopen. 

En dus ben ik niet gegaan. En immers, ik zou dinsdag toch gaan lopen. Wat ik ook gedaan heb. Maar de wil was er. Waarom? Geen idee, een half jaar geleden verklaarde ik mezelf nog voor gek als ik überhaupt aan hardlopen dacht. Ik deed het wel, maar met enige tegenzin. En nu kan ik echt genieten van het lopen. En al gaat het me af en toe niet snel genoeg, ik doe het wel en ik merk zelf ook mijn voortgang wel.

Afgelopen woensdag op het werk was het lied Uhn tiss van de Bloodhound Gang op de radio en gelijk kreeg ik weer zin om te lopen aangezien Evy dit in haar lessen gebruikt. Maar goed, dinsdag had ik gelopen, dus woensdag was mijn rustdag.

Maar ik vond het wel heel grappig om te merken dat ik gewoon echt zin heb om te gaan lopen op de dagen dat ik niet kan of hoef te lopen. Maar… is dit nou het begin van een verslaving???

20130822-223210.jpg


3 responses to “Is dit het begin van een verslaving?

  1. Koen schreef:

    als je verslaafd raakt aan lopen, dan kan ik je enkel proficiat wensen

  2. […] In augustus schreef ik veel over het hardlopen. Ik had het over het opbouwen van conditie, over vroeg opstaan om te lopen, over muziek tijdens het […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: