Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Inspiratie

op 26/08/2013

Soms vraag ik mij af “waar zal ik over schrijven”. Soms heb ik een lijstje met onderwerpen waar ik over wil schrijven. Dat laatste is soms makkelijk, maar niet altijd leent zich het moment voor een bepaald onderwerp. Dus die blijven dan liggen. Ik wil ook niet gaan “overspoelen” door over één onderwerp te blijven schrijven zoals het hardlopen.

En toch zijn er thema’s waar ik veel op terugkom. Zijn er onderwerpen die blijven liggen omdat ik vond dat anderen voorrang hebben en zijn er onderwerpen waar ik uiteindelijk nooit over zal schrijven.

Maar waar haal ik mijn inspiratie uit? Uit eigenlijk alles wat ik zoal meemaak. Een mooi lied wat me aanspreekt, een boek wat ik gelezen heb, een film die ik heb gezien, dingen die ik tegenkwam of waar ik tegenaan liep bij het hardlopen. Of gewoon hele kleine dingetjes die voor een ander misschien zo gewoon zijn maar voor mij zo bijzonder.

Die dingen wil ik vastleggen, die dingen wil ik koesteren en over die dingen zal ik ook schrijven.

20130826-215445.jpg


One response to “Inspiratie

  1. […] tijdens de Gamma racing day in Assen, en gaf mijn blog een nieuwe look. Ook schreef ik over inspiratie voor mijn blog, en over extra motivatie die ik had gekregen. Motivatie die voor het grootste deel […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: