Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Ons grote wonder

op 28/08/2013

Eindelijk is het dan zover. Eindelijk konden wij gisteren dan vol trots vertellen dat wij een kindje verwachten. Het was even plannen hoe we dat gingen doen aangezien we allebei op een ander moment een afspraak hadden om onze nagels te laten doen. En samen met onze nagels wilden we het bekend gaan maken.

Dus toen ik thuis kwam nadat mijn nagels gedaan waren heb ik Daphne haar telefoon over laten gaan. Vervolgens haar een foto van mijn nagels gestuurd zodat ze die ook kon gaan plaatsen. Het gedichtje wat wij op Facebook wilden zetten had ik de vorige avond al naar Daphne verstuurd.

Toen Daphne mij belde om te zorgen dat we tegelijkertijd het berichtje zouden plaatsen op Facebook, was het dus vooral een kwestie van alles samenvoegen en uiteindelijk nadat we samen tot 3 geteld hadden het berichtje te versturen.

De reacties die we van iedereen kregen waren (en zijn) erg mooi. Dank jullie wel allemaal daarvoor! Die reacties zullen wij nog wel een paar keer doorlezen.

De meesten van jullie weten het al wel, maar Daphne is degene die dit kindje mag dragen en dus dit kindje op de wereld mag zetten. Maar dat betekent niet dat ik niet of minder van dit kindje zal houden. Want ook al zit er genetisch niets van mij “in” het kindje, het is toch echt een kindje van ons samen. Anders waren wij daar nooit aan begonnen. Daarom zeggen wij ook niet Daphne is zwanger, maar WIJ zijn zwanger. 😀 Nog even het gedichtje wat we op Facebook bij de foto’s hadden geplaatst:

Kleine meid of kleine vent
Eindelijk kunnen wij laten weten dat jij er bent
Nog lang niet zichtbaar voor iedereen
Maar nu al heel veel liefde om jou heen
Vanaf volgend jaar vormen wij een familie,
Niet meer met zijn twee, maar dan met drie.

En nu aftellen naar de echo’s die nog komen gaan en uiteraard naar 13 maart 2014… De uitgerekende datum voor de geboorte van ons wonder.

baby

 


One response to “Ons grote wonder

  1. […] die ik had gekregen. Motivatie die voor het grootste deel toch kwam door het mooie nieuws van het wondertje wat wij in maart 2014 mogen […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: