Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Extra motivatie

op 31/08/2013

Degenen die mijn blog vaker lezen hebben misschien gemerkt dat ik de laatste tijd weer meer aan het hardlopen ben en daar dus ook weer meer blogs aan wijdt. Dit heeft niet zomaar een reden…

Behalve dat ik gewoon weer meer wil bewegen en hoop daarmee toch ook wat gewicht te verliezen (en ja, dan moet ik natuurlijk ook op mijn eten letten, wat ik ook doe) heb ik de afgelopen weken nog een motivatie extra gekregen.

Vaak genoeg heb ik de afgelopen tijd nagedacht over het schrijven van een blog over mijn motivatie, maar ja, dat had nog niet heel veel zin, want ik kon er toch niet volledig open over zijn natuurlijk. 8 weken lang ben ik weer steeds wat meer of vaker of langer gaan lopen om uiteindelijk toch hopelijk mijn conditie echt te verbeteren en zo er ook voor te zorgen dat als ons kindje er straks ik, ik er ook achter aan kan rennen en doen zonder al te snel buiten adem te zijn.

En dus blijf ik trainen en mezelf uitdagen en blijf ik hopelijk vorderingen maken in het lopen. Ambities voor een marathon heb ik niet, maar ik zou het wel fijn vinden als ik gewoon een tijdje achter elkaar kan lopen.

hardlopen muziek


One response to “Extra motivatie

  1. […] en gaf mijn blog een nieuwe look. Ook schreef ik over inspiratie voor mijn blog, en over extra motivatie die ik had gekregen. Motivatie die voor het grootste deel toch kwam door het mooie nieuws van het […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: