Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Personal trainer

op 22/09/2013

Soms lijkt het me best wel eens fijn om een soort van persoonlijke trainer te hebben. Iemand die me aanspoort toch te gaan lopen op dagen dat ik eigenlijk geen zin heb. Of op dagen dat het regent. Of op dagen dat ik eigenlijk geen tijd heb om te lopen.

Iemand die met me meeloopt om op de momenten dat ik erdoorheen zit me aan te moedigen. Die me helpt mijn grenzen te verleggen… Die ik ook kan zien.

Want natuurlijk heb ik Evy, maar haar hoor ik alleen. Ik weet precies wanneer ze wat gaat zeggen. En ik hoor aan de muziek wanneer ze overgaat naar het volgende. Maar op een of andere manier werkt dat niet. Als ik haar hardop vervloek lijkt het alsof ik in mezelf praat, ziet het er stom uit op straat. En zij wordt er niet warm of koud van.

En ik weet het, misschien wil ik te snel, misschien verwacht ik teveel, misschien gaat het samen ook makkelijker dan alleen. Maar één ding weet ik wel, als ik niet alleen was begonnen, dan was ik nooit begonnen. Als ik niet die ene zaterdagmiddag vorig jaar had gebruikt om te gaan hardlopen (of nou ja, wandelen met een beetje rennen tussendoor haha) dan was ik er ook nooit mee begonnen.

Dus in die zin heb ik het hardlopen ook voor een deel aan mezelf te danken. Alleen zou ik het wel fijn vinden als er iemand zou zijn die me helpt bij het volhouden.

Uiteraard zijn alle vind-ik-leuks op Facebook en de aanmoedigingen hier op mijn blog en de Facebook groepen waar ik lid van ben zijn natuurlijk ook wel motiverend, maar die krijg ik “pas” achteraf (waarvoor dank trouwens) en geven me dus achteraf het gevoel dat ik goed bezig was.

MjAxMy1jODExNDE0MDA1NWQwMWMw


3 responses to “Personal trainer

  1. kaat schreef:

    Je vroeg me naar de MP3’s; ze zijn van de Nederlandse Atletiekunie en dus niet van Evy. Je kan ze hier vinden (zie links op de blog en dan downloaden) http://peterdedecker.com/

    succes !

  2. […] aangezien mijn blog al een jaar bestond. Ik schreef over mijn twijfel met het hardlopen en over mogelijkheden die misschien zouden kunnen helpen. En ik schreef over een aangrijpend boek wat ik gelezen […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: