Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

De marathon

op 14/10/2013

Gisteren heb ik de film de marathon gekeken. Ik wilde deze film al langer zien, maar het kwam er maar niet van. Daphne hoefde de film niet persé te zien, dus toen ik gisteren alleen was heb ik die film opgezet. Over de film:

“De Marathon is een film vol humor in combinatie met indrukwekkend drama. De autogarage van 4 klaverjassende, rokende en bier drinkende automonteurs dreigt failliet te gaan. Het ‘geniale’ idee om gesponsord de Marathon van Rotterdam te lopen blijkt de enige oplossing. Voorwaarde van de sponsordeal; het halen van de eindstreep. Maar het trainen valt deze levensgenieters zwaar en verandert relaties, verhoudingen en zelfs hun toekomst. Zijn alle inspanningen het waard nu er meer op het spel blijkt te staan dan alleen het halen van de finish……?”

 

Ik vond het een mooie film, met een mooi verhaal. En heel eerlijk? Op het moment dat de finish in zicht was leefde ik toch echt wel met de personages mee.

85408


3 responses to “De marathon

  1. eva schreef:

    Trainen tot jij een marathon kan lopen is een super gevoel! Run collega Run

  2. […] Oktober was de maand van de ommekeer. Ik keek naar de film de Marathon en besloot dat ik een ander programma zou gaan gebruiken voor het hardlopen. Daarnaast kwam er een […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: