Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Running Coach

op 21/10/2013

 

 

Onlangs ben ik begonnen met het lopen van de trainingen van de Running Coach. Dit is een initiatief van de Nederlandse Atletiek Unie. Het werkt eigenlijk hetzelfde als de Start to Run lessen van Evy. Het grootste verschil is natuurlijk de persoon die de lessen inspreekt, niet Evy Gruyaert, maar Renate Wennemars praat je door de trainingen heen.

En ja, Renate bouwt de lessen sneller op. De eerste les is nog vrij rustig met 8 x 1 minuut lopen en 2 minuten wandelen. Heel eerlijk? Toen ik die training liep kon ik niet wachten om weer te gaan lopen in mijn rustminuten. In training 2 loop je afwisselend blokjes van 1 en 2 minuten, ook steeds weer met 2 minuten wandelen tussendoor. En training 3 bestaat uit 3 x 3 minuten, afgewisseld met 2 minuten wandelen. De eerste 2 trainingen heb ik inmiddels naar mijn tevredenheid afgelegd, dus training 3 is de volgende uitdaging die ik aan ga. Maar ook dat gaat me lukken!!!

c089d49e-5df4-47c0-b962-34fdfcdab461


2 responses to “Running Coach

  1. […] Oktober was de maand van de ommekeer. Ik keek naar de film de Marathon en besloot dat ik een ander programma zou gaan gebruiken voor het hardlopen. Daarnaast kwam er een dag dat ik er niet meer onderuit kon: […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: