Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Wind en regen…

op 29/10/2013

De afgelopen dagen heb ik het lopen uitgesteld. Eigenlijk vanwege de extreme wind die er was, maar toch ook een beetje omdat ik weinig tijd had om te lopen en de laatste dagen ook wat minder zin had. Maar goed, vandaag heb ik mezelf maar een “trap onder mijn kont” gegeven en ben ik me om gaan kleden na het werk en gaan lopen.

Enige navraag afgelopen week op een hardloopgroep voor beginners op Facebook maakte toch ook wel een beetje dat ik zoiets had van ik ga gewoon en ik zie wel wat de afstand wordt die ik loop. Ook in de wetenschap dat training 3 van de Running Coach van Renate Wennemars “maar” iets meer dan een kwartiertje was. En dat ik dus sowieso een hoogstwaarschijnlijk toch wel kleinere afstand zou lopen dan de laatste keer. Bovendien was dit de eerste keer dat ik deze training ging lopen, dus een volgende keer kan het alleen maar beter gaan toch? Er is winst te halen.

Enfin, ik had me dus omgekleed, mijn apps opgestart, de training aangezet en toen gegaan. Achteraf terugkijkend ben ik niet helemaal tevreden en dus ga ik hem nog een keer lopen en dan wil ik de training gewoon helemaal uitlopen. En ja, dan zal ook de gelopen afstand meer zijn dan nu. Maar heel eerlijk? Met de flinke tegenwind die ik onderweg het grootste deel van de route had en de regen ben ik nu voor vandaag ook weer niet te streng voor mezelf. Ik had ruim een week niet meer gelopen en ben nu toch weer gegaan. Dat het dan even wat minder ging dan wanneer ik gewoon de trainingen door zou hebben gelopen is op zich ook wel weer een beetje logisch.

Maar nu heb ik weer gelopen, ben ik weer in beweging geweest, heb ik gemerkt dat ik EINDELIJK een blokje van 3 minuten achter elkaar heb kunnen lopen en heb ik er weer vertrouwen in dat ik die andere twee blokjes van 3 minuten ook uiteindelijk met “2 vingers in mijn neus” ga lopen.

tumblr_m7oyt2w0j31qgxuego1_500


One response to “Wind en regen…

  1. […] zou gaan gebruiken voor het hardlopen. Daarnaast kwam er een dag dat ik er niet meer onderuit kon: lopen in de regen omdat tijdens een training de regenbui uit de lucht kwam vallen. Ook nam ik in oktober deel aan een […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: