Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Steeds een beetje langer

op 03/11/2013

Het gaat eindelijk weer echt goed met het lopen. Nu ik met de Running Coach ben begonnen, merk ik dat er echt vooruitgang zit in de duur die ik kan lopen. Soms weliswaar met mijn tong op de schoenen, maar ik haal de looptijden in de trainingen steeds beter. Ok, ik loop een training wel meerdere keren soms, maar beter één training 3 keer lopen en vooruitgang boeken dan één training één keer lopen en het niet meer redden.

Wel kijk ik ook altijd vooruit naar de volgende training die gaat komen. Zo kan ik me dus wat meer voorbereiden op wat komen gaat. Dan weet ik op voorhand wanneer ik hoelang moet lopen en kan ik daar ook iets meer rekening mee houden in mijn planning. Want dat is iets waar ik wel bewuster mee bezig ben: plannen van mijn trainingen.

Ik probeer nu aan het begin van de week wel te kijken wanneer de beste momenten zijn om te lopen. En nee, dan kijk ik niet naar het weer, maar naar datgene wat wij zelf op de planning hebben thuis en naar de momenten waar een klein gaatje te vinden of te creëren is, zodat ik wel gewoon mijn trainingen kan afleggen.

Langzaamaan krijg ik er dan ook echt vertrouwen in dat ik die 5km toch echt een keer ga redden. Al moet ik nog wel even gaan bedenken wat ik ga doen als we weer wekenlang sneeuw krijgen, want om dan helemaal niet te lopen, dat zie ik niet echt zitten eigenlijk, want dan ga ik weer terugvallen en dat wil ik niet. Maar goed, voorlopig hebben we nog geen sneeuw, enkel regen. En die regen daar heb ik steeds minder hekel aan gelukkig. Ok, fijn is het niet, maar er valt nog altijd meer naast mij dan op mij 😀

tips-wensen-realiseren-ik-kan-het


8 responses to “Steeds een beetje langer

  1. Tiny Raijmakers schreef:

    Die 5 km gaan zeker wel lukken. Sneeuw? Niks fijner dan door vers gevallen sneeuw te lopen. Zelfs in het donker is het dan licht genoeg om voldoende zicht te hebben.

  2. Esther schreef:

    Gewoon rustig doorgaan, komt het helemaal goed.
    Enne sneeuw is geen reden om niet te gaan lopen, dus gewoon lekker doorgaan, in de winter loopt het juist fijn met die kou.

  3. […] uit de weg. Als er een bui zou komen… Nou ja, dan kwam die maar. Daarnaast ging het hardlopen steeds een beetje beter met de Running Coach als […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: