Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Top 2000

op 27/12/2013

Heerlijk!!! Het is weer zover!!! De Top 2000 op de radio. De 2000 beste nummers achter elkaar. Met uiteraard de “ontknoping” op oudejaarsavond. En dan heerlijk het geluid voluit.

2000 nummers uit het afgelopen jaar, het afgelopen decennium en uit mijn jeugd. En uiteraard nummers van voor mijn bestaan, die ik toch grotendeels kan meezingen of mee neuriën.

De Top 2000 is gewoon ieder jaar weer genieten. Alleen baal ik vaak dat ik zelf niet heb kunnen stemmen. Dit jaar bijvoorbeeld ook, hoorde ik een half uur voor de sluiting van de stembus dat er gestemd kon worden en toen moest mijn vader nog stemmen die ik moest helpen. Hij had om 19.58 zijn lijstje klaar en in 2 minuten ging ik het natuurlijk echt niet meer redden…

Maar gelukkig heb ik de muzieksmaak van mijn vader 😀 Dus zijn lijstje is ook een beetje mijn lijstje. Althans, het overgrote deel van zijn lijst zou ook op die van mij hebben gestaan. Ik zou toch voor de “golden oldies” zijn gegaan en minder voor de muziek van deze tijd.

Het enige nummer wat ik er wel in zou zetten en hij zeker niet is “David’s song” van The Kelly Family. Een nummer waar ik nu niet op heb kunnen stemmen, maar wat gelukkig op 1910 in de lijst terug te vinden was. En waar de radio toch even heel hard ging haha.

top2000


3 responses to “Top 2000

  1. Het is echt genieten he!! With love ♥ S.

  2. […] Overigens leerde een kleine terugblik op mijn blog mij dat ik ook vorig jaar een blog gewijd heb aan de top2000. Deze vind je hier. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: