Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

New shoes!

op 06/02/2014

Vandaag heb ik het dan eindelijk gedaan… Eind vorig jaar ben ik naar de Lopers Company in Heerlen geweest om eens een paar “echte” hardloopschoenen aan te laten meten en te kijken wat men adviseerde. Na een kort onderzoekje kwam men toen uit op de Brooks Addiction 11. Omdat we toen vlak voor de feestdagen zaten heb ik de werkelijke koop uitgeteld. Maar wel met de wetenschap dat die schoenen als sloffen zaten in de winkel en dat mijn schoenen van de Lidl toch echt aan vervanging toe waren. Zijn. Want ze zijn het natuurlijk nog steeds.

20140206-191611.jpg

Nadat ik destijds bij de lopers company was geweest, had ik mezelf voorgenomen dat ik mezelf zou belonen met die nieuwe schoenen als ik de eerste 5 kilo af zou zijn gevallen. En aangezien ik afgelopen week op een totaal verlies van 5,7 kilo zat moest ik natuurlijk de daad bij het woord voegen.

Ik weet nog dat toen ik ze destijds aan had in de winkel dat ze zaten als gegoten. Het waren net sloffen die ik aan had en de pasvorm was perfect. Een klein testloopje toen in de winkel leerde ook dat de stand van mijn been in deze schoen perfect was. En, maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste, ik vind de doos wel heel gezellig.

20140206-194550.jpg

De doos is zoals je ziet voorzien van diverse hardlopers in allerlei stijlen. Alsof men wil uitstralen dat hardlopen voor iedereen is.

In de winkel vanavond voor de zekerheid nog maar even de schoen gepast aangezien ik dacht destijds maat 42 aan te hebben gehad. En het is maar goed dat ik ze gepast heb, want het bleek dat een half maatje groter toch beter zat qua ruimte die ik overhield. En dus heb ik maat 42,5 meegenomen.

Bij de kassa bleek ook nog eens dat ik een paar sokken er gratis bij kreeg. Dus dit werkend ga ik hardlopen met mijn nieuwe sokken en mijn nieuwe schoenen.

20140206-195659.jpg


4 responses to “New shoes!

  1. jennn schreef:

    Mooie schoenen!

  2. Mooie schoenen en wat een aangename bijkomstigheid dat je er ook sokken bij bleek te krijgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: