Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

10.000!!!

op 07/02/2014

20140207-121544.jpg

Het is een feit!!! Vandaag heb ik mijn 10.000e bezoeker gehad op mijn blog. Welkom!!! Wie je bent weet ik niet, maar ik vind het erg leuk om te zien dat mijn blog toch al zoveel bezoekers heeft getrokken!!! Eerlijk gezegd had ik toen ik begon met bloggen hier nooit op gerekend, maar de laatste dagen hield ik toch vol spanning mijn blog in de gaten om te kijken of ik de 10.000 al gehaald had.

Deze blog heb ik dan ook op voorhand al geschreven en stond eigenlijk al klaar om enkel nog te publiceren op het moment dat ik de 10.000 gehaald had. Maar nu ik achter de laptop zit en een screenshot kon maken van precies 10.000 bezoekers, vond ik het toch wel nodig om de tekst een beetje aan te passen en uit te breiden.

10000

Ik hoop nog vele bezoekjes te mogen krijgen en zal daarom ook vooral door blijven gaan met bloggen. En jullie hopelijk met lezen. En natuurlijk met reageren want jullie reacties vind ik altijd erg leuk om te lezen. Maar 10.000 bezoekers vind ik ook een moment om terug te kijken naar mijn blog en één en ander te veranderen. Daarom ook vernieuwde kleuren op mijn blog. En ik wil nog een paar veranderingen doorvoeren, maar dat komt met en met wel en daar merken jullie misschien niet heel veel van.

En jullie? Hoe kijk je naar mijn blog? Zijn er dingen waar je op mijn blog graag over zou willen lezen? Ik zou zeggen, grijp je kans en kom met ideeën, suggesties of verbeteringen en wie weet kan ik er wat mee doen!!! Want ik sta open voor suggesties en ben altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering van mijn blog.


7 responses to “10.000!!!

  1. Gefeliciteerd met deze mijlpaal 🙂

  2. jennn schreef:

    gefeliciteerd!

  3. Gefeliciteerd! Op naar de volgende 10.000! 🙂

  4. […] mijn blog van afgelopen weekend beschreef ik al dat ik enkele veranderingen door wil voeren op mijn blog. Een […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: