Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

DIARY: Lazy sunday? Niet voor mij vandaag.

op 16/02/2014

Vandaag weer eens wat anders op mijn blog. Een dag uit mijn leven uiteen gezet in een aantal woorden. Ga met me mee door deze dag.

6.30: Ik lig wakker in bed. Kan niet meer slapen na een kort nachtje omdat Daphne lag te slapen en duidelijk haar rust nodig had. Alleen kwam ik daardoor niet echt in slaap haha.

7.30: Tijd om op te staan, me te gaan douchen, aankleden en ontbijten. Ik at een kommetje yoghurt met Kellogs.

8.45: Tijd om naar de dienst te gaan? “Naar de wat?” hoor ik je denken. Nou, makkelijk uitgelegd: de kerk. Ik volg bij Het Apostolisch Genootschap waar ik op zondag naar een Eredienst ga. Ik citeer even een stukje van onze website over waar wij voor staan. Wil je meer lezen, klik dan even op bovenstaande link. Vragen stellen mag natuurlijk ook altijd 😉

Het Apostolisch Genootschap is een vrijzinnige geloofsgemeenschap van mensen die in liefde willen werken aan een menswaardige wereld. We geloven dat alle leven voortkomt uit een eeuwig mysterie en deel is van een ondeelbaar geheel. Uit eerbied voor dit mysterie voelen we ons verantwoordelijk voor de aarde en onze medemens. We werken samen met verwante maatschappelijke en levensbeschouwelijke organisaties om eigentijdse inzichten uit te dragen en praktische hulp te bieden. We willen mensen inspireren bij het zoeken naar eigen antwoorden op levensvragen.  (bron: Apgen.nl)

9.30: Start van de Eredienst. Aangezien Daphne nu langzaam op het einde van de zwangerschap loopt, ligt mijn telefoon op het plankje van de bank voor mij, waar normaal de kleine zangboekjes staan. Maar aangezien ik in het zangkoor mee zing, heb ik een grote klapper. En dus alle ruimte voor mijn telefoon die (uiteraard) geluid en trillen uit heeft. Maar  mocht er wat zijn, dan ben ik tenminste bereikbaar.

11.00: Einde dienst. Nou ja, het was iets eerder, maar ik heb nog even met een aantal mensen staan kletsen en nog even met één van de jongste kinderen staan knuffelen. Nu weer lekker naar huis, naar Daphne.

12.00: Eerst wat eten en dan beginnen met het opruimen van de serre. Daar stond nog heel veel wat eigenlijk in de garage thuis hoort, dus dat is op de goede plaats gezet. Ik at een portie quinoa met een gebakken kipkrokant schnitzel in stukjes en rode paprika. Komende week een review over quinoa voor wie het nog niet kent (zoals ik tot vandaag)

13.00: Bezoek. Even een time-out van het opruimen en koffie drinken met een dierbare vriend van ons.

15.00: Met zijn drieën het eerste stuk van het schaatsen kijken. Na de supersnelle tijd van Jorien ter Mors onze vriend uitgelaten en met zijn tweetjes het schaatsen afgekeken. Of nou ja, met zijn tweetjes… Daphne had een extra supporter in haar buik die wakker geworden was haha.

Bron: Moon van der Horst

Bron: Moon van der Horst

16.30: Nog even verder met het laatste beetje opruimen van de serre. Daarna de kinderwagen van de babykamer gehaald en in de serre opgezet. Het laatste wat nog klaargezet moest worden. Maar ja, dat ga je natuurlijk ook geen 9 maanden “in de weg zetten” in de serre.

18.30: Maar eens even wat te eten maken. Ik maakte een gebakken ei met kipfilet op 2 bruine boterhammen en had een bakje noodles kip. Simpel en snel, maar wel lekker. Ondertussen de laptop alvast opgestart om mijn blog te kunnen schrijven. Maar ook om de foto’s op mijn telefoon over te zetten naar de laptop en te zorgen dat ik, als de baby over een paar weken geboren is, volop foto’s kan maken haha.

20.30: Echt aan het schrijven aan mijn blog. Al een aantal blogs voor komende week uitgedacht, dus dat maakt het schrijven komende week iets makkelijker. Dan hoef ik hopenlijk niet zo lang meer na te denken over wat ik op mijn blog ga plaatsen.

Rest van de avond: Zometeen nog even de keuken opruimen en dan lekker met mijn lief Postcodeloterij Miljoenenjacht kijken. Ondertussen de foto’s van Daphne haar telefoon over zetten op de laptop. Daarna lekker naar bed en hopenlijk slaap ik iets beter dan afgelopen nacht.

Bron: decaleco.com

Bron: decaleco.com


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: