Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

MAMABLOG: Buikschildering

op 19/02/2014

 

Vandaag kregen we van een vriendin van ons een buikschildering cadeau. Zij heeft een eigen salon als nagelstyliste en masseuse en doet dus ook buikschilderingen en verschillende andere behandelingen op gebied van persoonlijke verzorging. Normaal gaan wij altijd naar haar toe in Sittard voor onze nagels, deze keer kwam ze naar ons om Daphne dus te voorzien van een mooie buikschildering. Van te voren hadden Daphne en ik samen al een buikschildering uitgezocht en via what’s app naar Maureen gestuurd. Zo kon zij kijken naar de schildering en kon ze alle materialen bestellen en klaar zetten die ze nodig zou hebben om de schildering te maken.

Aangezien ik nog moest werken tot 4 uur kwam ik binnen toen de dames al een tijdje bezig waren. Dus een deel van de basis zat al op Daphne haar buik. Verder was het daarna nog heel veel werken aan details voordat er een pracht van een schildering op haar buik zat. Overigens vond de baby het helemaal geweldig, want er werd druk bewogen in de buik (wat het misschien voor Maureen wat lastiger maakte) In elk geval leverde het wel grappige momenten op. Het me 2 you beertje lag in elk geval geen minuut stil.

BuikrondWe hadden gekozen voor een afbeelding waarbij het beertje door een soort van ritssluiting uit de buik leek te komen. Daarbij konden we natuurlijk nadat de schildering af was leuke foto’s maken door te doen alsof we de ritssluiting vast hadden en zo ruimte maakten voor het beertje om eruit te komen. (En wat zou ik dat graag in het echt doen om ons wondertje te begroeten. Maar ja, nog een paar (lange) weekjes geduld en dan kan ik ons wondertje in mijn armen sluiten.)

Toen de schildering eenmaal klaar was werd ook mijn onderarmm en hand nog beschilderd. Dit, omdat dat voor de foto’s nou eenmaal mooier zou zijn dan enkel een blanke arm. En daar had ze ook zeer zeker gelijk in! Voor het maken van de foto’s stonden Maureen en ik allebei klaar met de telefoons en met de camera van ons. Verschillende poses werden ingenomen, vooral door mij haha. Eerst opende ik de rits, vervolgens gaf ik de buik een kus. En ja, natuurlijk moesten er ook foto’s met de honden gemaakt worden. Niet dat ze het hier altijd mee eens waren, maar toch zijn er wel wat leuke foto’s bij gekomen.

En jullie? Hebben jullie ook een buikschildering gehad tijdens jullie zwangerschap? Of willen jullie een buikschildering als jullie zwanger zijn?


4 responses to “MAMABLOG: Buikschildering

  1. jennn schreef:

    Ik ben nog niet zwanger geweest 😉 Maar ik maak zelf buikschilderingen bij zwangere dames 😀 Erg leuk en je voelt inderdaad vaak dat de baby er op reageert. Als ik zwanger ben wil ik het hele pakket, buikschildering, zwangerschapsshoot(s), maar ik ga het niet zelf doen, dan ga ik me ook in de watten laten leggen en het láten doen hoor.

  2. Jess schreef:

    Wat een superschattige buikschildering. Mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: