Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

HAPPY CHALLENGE #5: Do it! Just do it!

op 20/02/2014

happychallenge-achtergrond-transparant

Week 5 alweer van de Happy Challenge. Dat betekent ook dat we inmiddels op de helft zitten. Althans, wanneer je uit gaat van de oorspronkelijke 10 weken dan. Want het zal me niets verbazen als er uit deze Happy Challenge nog een vervolg gaat komen. In elk geval hebben Marieke, Kelly en Lisanne ook voor deze week weer een vervolg op de Challenge voor ons in petto. De voorgaande opdrachten kan je overigens nog altijd hier terug lezen. Of neem een kijkje op de Facebook groep van de Happy Challenge.

Maar goed. De opdracht van deze week gaat erom dat je je dromen gaat naleven. Dat hoeft niet in één keer behaald te worden, maar kleine stapjes kan je wel al zetten. Daarvoor was de opdracht van vorige week een handige leidraad.

Waar ik toch wel het hardst aan aan het werken ben is het verhogen van mijn zelfvertrouwen. Aangezien het hebben van zelfvertrouwen voor mij ook een extra iets is om de rest van mijn veranderpunten ook aan te pakken. En, zoals ik vorige week al schreef merk ik wel dat mijn zelfvertrouwen langzaam aan het groeien is.

20140112-212937.jpgIk merk bijvoorbeeld dat,  nu het gewichtsverlies inmiddels op iets meer dan 7 kilo zit, ik steeds meer het vertrouwen erin krijg dat ik het ook echt ga volhouden. En dat het steeds beter gaat. Ik merk steeds meer aan mezelf dat ik geniet van datgene wat ik eet, of het nu een bakje yoghurt is, een boterham, een cracker of een stukje chocolade. Want ja, af en toe een snoepje pak ik echt wel. Alleen heeft het snoepen niet meer de overhand, zoals het eerder wel had. Dan was na één snoepje de rem eraf, nu kan ik het bij één snoepje laten.

Bovendien helpen alle likes en reacties op mijn wekelijkse updates op Facebook mij ook enorm om door te gaan en echt te veranderen. Dus ik zou ook aan iedereen die dit leest willen zeggen: Blijf doorgaan met de reacties op Facebook!!! Die helpen mij enorm!!!

sidebarhappy-350


2 responses to “HAPPY CHALLENGE #5: Do it! Just do it!

  1. jennn schreef:

    Heel goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: