Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

DIARY: Bijna weekend

op 21/02/2014

Vandaag op mijn blog weer een diary dag. Ik neem je dus vandaag weer mee op sleeptouw door mijn dag.

5.30: De wekker gaat. Zoals altijd verzet ik mijn wekker naar 6 uur zodat ik nog even kan doezelen voor ik echt op moet.

6.00: Ik moet er nu toch echt aan geloven. Weer gaat die wekker. Ik zet de wekker helemaal uit en stap dan maar uit bed. Vervolgens is het tijd om te gaan douchen en aankleden.

6.30: Tijd voor het ontbijt. Ik eet een schaaltje yoghurt met wat schuddebuikjes (eens een keer wat anders dan altijd maar muesli). Verder maak ik het eten klaar om mee te nemen naar mijn werk en kijk ik het RTL ontbijtnieuws. Daardoor werd ik gelijk klaar wakker, want het bleek dat er een woningbrand met dodelijke afloop geweest was bij ons in Landgraaf. Op notabene een kleine 200 meter hemelsbreed vanaf ons huis. En wij hebben niets gehoord. Normaal hoort Daphne de hulpdiensten bijna uitrukken vanaf hun basis. Bovendien heb ik tot half 12 spelletjes liggen spelen op mijn telefoon. En om 0.15 ongeveer is de brand uitgebroken. Dus blijkbaar waren wij allebei heel snel in een diepe slaap.

7.00: Tijd om te vertrekken naar mijn werk.

7.30: Nadat ik aangekomen ben op mijn werk even voor half 8 is het nu tijd om echt te beginnen. Dus de computer wordt aangezet,  spullen op het bureau gezet en het werk voor mijn neus gepakt.

9.30:De eerste pauze van vandaag. Dus tijd voor een kop koffie en een pakje hartige sultana’s.

9.45: En terug an die Arbeit.

12.00: Wederom pauze. Deze keer eet ik crackers en heb ik weer een kop koffie voor me staan. (Ja, ik ben een koffieleut)

12.30: Tijd om weer te gaan werken. Het laatste blokje voor vandaag.

14.15: Ik ga mijn spullen opruimen en haal langzaam mijn jas om rustig naar huis te kunnen gaan.

14.30: Weekend!!! Dus terug naar de auto en snel richting huis. Eerst nog even naar de supermarkt om leverworst te halen voor één van de honden en wasmiddel. Bovendien lagen er nog een paar zakken Thaise roerbakmix die tegen de houdbaarheidsdatum aanliepen. Die mogen dan gratis meegenomen worden. Dus heb ik een zak meegenomen. Vervolgens snel naar huis en de tas voor Daphne, de baby en de maxi-cosi in de auto leggen. Stel je voor…

16.00: Controle bij de gynaecoloog. Gelukkig is alles goed met de baby en met Daphne. Dus volgende week maar weer terug. En dus konden we even later weer naar huis en kunnen de tassen en maxi-cosi uit de auto gehaald worden. Maar goed, we kunnen nu maar beter alles meenemen zodat als het nodig geacht wordt alles erbij is, dan wanneer we niets bij ons hebben. Ach, en in het ziekenhuis ligt het in de auto en daar ligt het goed haha. Zodra het nodig is heb ik het snel genoeg gepakt.

16.45: We stappen uit bij de Chinees om tomatensoep en een loempia voor ons allebei te bestellen. Even bijgekletst met de eigenaresse van de Chinees en toen onze bestelling klaar was naar huis om te eten.

17.30: Eten. Wat hoef ik je niet meer te vertellen neem ik aan. Normaal onder het eten zit ik gewoon recht aan tafel, maar nu met de Spelen zit ik toch zo nu en dan wel eens iets gedraaid om onze Nederlanders in actie te kunnen zien. De rit van mijn favoriet en haar 2 ploeggenoten in de achtervolging heb ik in herhaling kunnen zien bij het wachten op de gynaecoloog, de andere ritten van het Shorttrack heb ik live gezien.

19.00: Tijd om te vertrekken naar het koor. Eerst nog even gezellig zitten met de andere koorleden die er al zijn en daarna lekker zingen.

20.00: Start van de repetitie. Een kleine pauze om 21.00 uur en dan door tot ongeveer 22.15. Daarna misschien nog even nazitten en lekker naar huis en slapen.

Clip logo

Niet veel foto’s vandaag. Dat is iets waar ik toch wat meer aan moet werken. Maar dat komt helemaal goed.

Wat heb jij gedaan vandaag?


3 responses to “DIARY: Bijna weekend

  1. keytothefuture schreef:

    Wat leuk dat je op een koor zit zeg 😀 Ik zing ook bij een koor 😀

  2. […] onze prachtige zoon Bjarne Tim. Maar er gebeurde meer in februari. Zo had ik toen zo nu en dan een Diary blog, waarin ik je meenam door de dag. Best leuk omdat nog eens op te pakken denk ik. Ik schreef over […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: