Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

HAPPY CHALLENGE #6: positieve gewoontes

op 27/02/2014

De 6e opdracht van de Happy Challenge alweer. Deze keer gaat hij over positieve gewoontes. De bedoeling is te bedenken welke positieve gewoontes al deel uitmaken van mijn ik. En dat is nog best lastig. Zoals veel mensen heb ik ook de neiging om vooral de minder positieve dingen te zien. Maar goed. De bedoeling is dus om je positieve gewoontes op een rijtje te zetten.

Een gewoonte van mij is dat ik erg zorgzaam ben. Daarbij moet ik wel opmerken dat ik meer zorgzaam en voor anderen als voor mezelf. Maar ik vind het fijn als het goed gaat met mensen en ik ze daarbij kan helpen. Zorgzaam zijn wil overigens niet zeggen dat ik de zorg overneem van mensen ofzo. Dat zou TE zijn, mensen kunnen ook nog wat zelf. De enige die nog niet zoveel kan waar ik uiteraard wel voor zorg is onze zoon maar dat is dan ook wel weer logisch natuurlijk.

Een andere positieve gewoonte van mij is dat ik wel een doorzetter ben. Dat was ik nooit echt, maar de laatste jaren ben ik dat wel steeds meer geworden en merk ik ook dat dat me steeds meer brengt. En me dat al heel wat gebracht heeft.

Tja… En dan… Heb ik er nog meer? Ongetwijfeld. Maar die komen niet gelijk in me op. Pas na lang peinzen en piekeren en mezelf vanuit een ander proberen te bekijken, komen er nog wel wat dingen:

# liefdevol
# geduldig
# respectvol
# kan me goed uitten op papier
# muzikaal

Heb jij nog positieve eigenschappen voor mij?

20140227-065550.jpg


One response to “HAPPY CHALLENGE #6: positieve gewoontes

  1. jennn schreef:

    Mooie gewoonten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: