Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

SHOPLOG: names 4 ever (met kortingscode)

op 03/03/2014

Zoals jullie weten zijn wij afgelopen woensdag trotse mama’s geworden van onze zoon Bjarne Tim. In de aanloop naar de bevalling ben ik op zoek geweest naar een cadeau voor Daphne wat ik haar wilde geven zodra Bjarne geboren was. Aangezien wij wisten dat het een jongetje zou worden, kon ik al iets gerichter gaan shoppen. Bovendien wist ik eigenlijk wel wat ik wilde. Zelf zou ik heel graag een hanger willen met daarin de naam van ons kindje. En ik wilde Daphne dat ook geven.

20140227-002709.jpg

De zoektocht
En dus ben ik gaan zoeken. In eerste instantie vond ik wel het voor veel mensen meer bekende kinderhoofdje wat ook vaak aan armbanden en dergelijke hangt. Echter, daar stond bij de beschrijving dat er maximaal 8 tekens ingegraveerd konden worden. En tja… Bjarne Tim, dat zijn 9 tekens en een spatie. Dus had ik de betreffende winkel gemaild of het mogelijk was om toch extra tekens toe te voegen, maar helaas kon dat daar niet. Dus toen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik uit bij Names 4 Ever.

Logo-Names4Ever-media

Op deze site vond ik al snel een hanger die ik zelf erg mooi vond. Bovendien is het geen hanger die je heel vaak ziet en doordat de naam en eventueel de geboorte datum eruit gegraveerd is, krijgt de hanger een nog persoonlijker tintje. Echter, de hanger die ik graag zou willen had op de site de geboortedatum en de naam van een kindje. Maar ik wist natuurlijk op voorhand niet wanneer de bevalling zou zijn, dus leek het mij mooier om de naam in twee delen op te splitsen. De vraag was echter of dat kon.

Contact zoeken
Ik had eerder al wat over en weer gemaild met vragen over levertijden met oog op bestellen rond een weekend of de bevaldatum. Hierop kreeg ik steeds binnen 2 werkdagen een antwoord. En altijd werden alle vragen duidelijk beantwoord en had ik het idee echt als aparte klant aangezien te worden en niet als een van de velen.
Voor de vraag die ik had over de mogelijkheid van het vervangen van de geboortedatum door een naam. Omdat ik die dag eigenlijk ook wilde bestellen besloot ik telefonisch contact op te nemen.

Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en er werd me gelijk verteld dat het zeker mogelijk was en er werd ook gelijk uitgelegd hoe ik dat het beste kon doen. Toen ik eenmaal opgehangen had heb ik gelijk de hanger besteld die ik graag wilde hebben.

Betalen
Op de site zijn vele betalingsmogelijkheden. Je kan je bestelling betalen via de volgende betaalsystemen:

  • Ideal
  • Credit card
  • Paypal
  • Overschrijving
  • Onder Rembours

Zelf heb ik gekozen voor het betalen via Paypal. Hier had ik via een andere app die ik gebruik geld naar overgemaakt wat ik met opdrachten had verdiend. En dus werd er geen geld van mijn rekening afgehaald en kon ik toch iets bestellen zonder dat Daphne het door zou  hebben. Betalen met Paypal was zo gebeurd en een paar dagen later had ik het cadeau voor Daphne thuis. En toen begon het lange wachten op de geboorte.

collage names 4 ever

Wil jij ook een persoonlijk sierraad?
In overleg met Names 4 Ever mag ik een kortingscode publiceren in mijn blog voor een ieder die nieuwsgierig is geworden naar de site en alles wat zij te bieden hebben.

De kortingscode is: HalloBaby!4 en geeft 10% korting op een totale bestelling. De kortingscode is geldig t/m 30 juli 2014.


One response to “SHOPLOG: names 4 ever (met kortingscode)

  1. […] één van mijn meest actieve maanden als ik zo per maand terugkijk. Zo had ik in maart mijn eerste shoplog online, naar aanleiding van een cadeau wat ik Daphne na de bevalling heb gegeven. Een veel […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: