Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

MAMABLOG: wat een rijkdom!!!

op 04/03/2014

Een week geleden zaten wij nog in het ziekenhuis. Een dag waarop bijna niets gebeurd was. Daphne had een ballonnetje ingebracht gekregen op maandag avond om de bevalling in te leiden. Pas dinsdag tegen de avond ging die eruit en had men besloten ons met rust te laten tot de woensdag ochtend. Dan pas zouden de vliezen gebroken gaan worden en zou ons kindje geboren gaan worden. Dus de dinsdag was er ’s avonds niets te doen en konden we gezellig in het restaurant van het ziekenhuis nog even zitten met een bevriend stel. Woensdag vervolgens was de dag van het breken van de vliezen, het opkomen van de weeën, het wegblijven van de ontsluiting, een plaatselijke verdoving voor de keizersnede die niet wilde pakken, uiteindelijk dus een volledige narcose en de geboorte van ons grote wonder om 19.18.

En wat is her een rijkdom als je dat kleine mannetje wat je zoon is voor het eerst ziet, vasthoudt, bij je hebt. En ja, zoals iedere ouder vind ik natuurlijk onze zoon het mooiste kindje op de wereld. En alles is bijzonder. De eerste nacht hebben we allebei weinig geslapen omdat we veel naar ons mannetje keken die vredig in zijn bedje lag te slapen. Maar ook dat is volgens mij heel normaal. Tja en ’s nachts kwam natuurlijk verplegend personeel op de kamer omdat Bjarne verschoond moest en aangelegd moest worden aan de borst.

Nu thuis meldt Bjarne zich soms wel en soms niet in de nacht. Dus dat is altijd een verassing voor ons. Maar goed, met liefde sta ik voor hem op. En dan voel ik me rijk met een vrouw en een kind aan mijn zijde.

20140305-000140.jpg

20140305-000151.jpg


11 responses to “MAMABLOG: wat een rijkdom!!!

 1. Janny schreef:

  mooi geschreven meid

 2. Jess schreef:

  Heel mooi beschreven.

 3. Pip schreef:

  Van harte gefeliciteerd met jullie zoon!
  (Volgde jullie vanaf de zijlijn op het forum)

 4. Roos' Blog schreef:

  Gefeliciteerd met je zoontje! En wat een mooie aparte naam heeft hij, nog nooit gehoord! Geniet!

 5. LNNK schreef:

  Gefeliciteerd! Wat een knapperd zeg. Geniet er van zo samen met zijn drietjes!

 6. […] de bevalling heb gegeven. Een veel terugkomend iets op mijn blog is sinds februari toch ook wel de mamablog. Blogs waarin ik vertel over het moederschap en waarin ik uiteraard volledig kan schrijven over […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: