Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

MAMABLOG: Geen aandacht tekort

op 16/03/2014

Inmiddels is onze bink alweer bijna 3 weken oud. En aan aandacht hebben we geen gebrek. Er is al veel visite geweest en er hangen al veel kaarten in de kamer. Aanvankelijk hadden we de kaarten die we kregen op onze tv kast staan, maar de stapel met kaarten die er niet meer op konden staan groeide en groeide. En dus hebben we nu een lint gespannen door de kamer waar de kaarten aan hangen. Maar nog lang niet alle kaarten hangen. We moeten eigenlijk nog een lint spannen omdat we nog een stapeltje kaarten hebben liggen die niet meer op het eerte lint passen. Dus moeten we maar eens even gaan bedenken waar we dat lint langs gaan spannen.

Wanneer de kaarten dan een tijdje opgehangen hebben en het meeste bezoek geweest is, dan zullen we een schetsblok of iets dergelijks gaan kopen om daar alle kaarten in te plakken. Voor Bjarne is dat leuk om later terug te lezen en vooral ook om te kijken wie hij allemaal kent. Want, ik heb van mijn geboorte ook zo’n schetsblok met kaarten en een groot deel van de mensen ken ik wel van naam, een flink aantal ook van gezicht, maar er zitten ook kaarten bij (voornamelijk van collega’s van mijn ouders en dergelijke) van mensen die ik helemaal niet ken. En toch is het leuk om af en toe eens door die boeken heen te bladeren. Zeker als je de kaarten van toen naast de kaarten van nu legt. Dan zie je eigenlijk pas goed hoeveel er in 30 jaar is veranderd.

20140315-165052.jpg

Zelf heb ik een dergelijke kaart even niet bij de hand, dan zou ik de zolder op moeten, maar kijk maar eens bij de kaarten die je ouders kregen naar aanleiding van je geboorte. Als je die vergelijkt met de kaarten die momenteel in de winkels liggen, dan zal je ook al een behoorlijk verschil zien. Daar hoef je nog geen 30 voor te zijn haha.
Trouwens, wij krijgen niet alleen kaarten. Wij hebben ook diverse cadeautjes via de post gekregen van familie en kennissen van ver. Kleertjes, sokjes, een speenketting van Woezel en Pip en zelfs verse snijbloemen. De verbazing was groot toen wij die in de brievenbus vonden, want wij hadden echt niet verwacht dat wij van iemand bloemen zouden krijgen. En al helemaal niet per post haha. Ze werden verzonden in een kartonnen verpakking. Nadat ik die geopend had, haalde ik een plastic gesealde zak uit de doos met daarin 10 rozen tussen 2 hardplastic bakjes. Je kon de condens zien zitten en dus moesten het inderdaad wel verse rozen zijn.

verpakking rozen

Ik heb dus gelijk de rozen maar uit de verpakking gehaald, een beetje bijgesneden en vervolgens een vaas gezocht waar ze leuk in konden staan. Vervolgens heb ik ze op de salon tafel in de kamer gezet. De rozen die daar stonden waren toch al ver heen, dus die konden wel weg. Wel hebben we daar de betere rozen uitgehaald om nog in een aparte vaas te zetten. Maar een nieuwe vrolijke verzameling rozen stond nu op de salontafel.

rozen

We kregen ze op 4 maart. En vandaag… staan ze nog steeds. Inmiddels hebben ze wel hun beste tijd gehad, maar ze zien er nog altijd toonbaar uit en dus laten we ze nog maar even staan tot ze echt de blaadjes laten vallen. En als ze echt hun beste tijd gehad hebben, ergens eind deze week vermoed ik, dan wordt het tijd om te gaan kijken naar een paar nieuwe bloemen voor op de tafel, want ik vind het wel een heel gezellig gezicht. Waar we eerder eigenlijk bijna nooit verse bloemen op tafel hadden, heeft het toch wel iets gezelligs moet ik zeggen. Dus is dat toch eigenlijk wel iets wat ik wil blijven doen.

Wat een onverwachte postzending al niet kan doen… Heb jij wel eens iets per post gekregen wat je niet verwachtte? Of heb jij iets verzonden naar iemand die dat niet verwachtte?


2 responses to “MAMABLOG: Geen aandacht tekort

  1. alexaslovelyworld schreef:

    Wat leuk, gefeliciteerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: