Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Secret Saturday | Happy challenge #8 | Positieve mensen

op 22/03/2014

20140322-174751.jpg

De oplettende lezer heeft gemerkt dat ik de afgelopen weken niets meer heb geschreven over de Happy Challenge. Door de geboorte van Bjarne en alle drukte daaromheen heb ik minder geschreven op mijn blog en heb ik dus ook de happy challenge wat links laten liggen. Maar wel met het idee om die later weer op te pakken. De happy challenge heeft inmiddels alle 10 de weken erop zitten, dus ik heb nog 3 opdrachten te gaan. Vandaag dus in elk geval challenge nummer 8. Wellicht dat ik vanavond ook challenge 9 nog uitwerk. Het is niet mijn bedoeling om vaak 2 blogposts op één dag te plaatsen, maar om in te lopen op de happy challenge, doe ik dat vandaag misschien wel.

Opdracht 8 van de happy challenge was: “omring jezelf met positieve mensen”. De bedoeling daarin was dat je afstand nam van mensen waar jij negatieve energie van krijgt. In je directe omgeving, maar ook zeer zeker op de social media zoals Facebook, Twitter en noem alles maar op. Eigenlijk ben ik daar altijd wel mee bezig. Ik voeg mensen die ik ken toe op de social media, maar als ik het idee heb dat zij enkel en alleen maar negatieve uitingen hebben op de social media, dan ben ik toch na een tijdje wel geneigd hun te verwijderen van mijn account. Het kan dan best zijn dat ik ze in een later stadium nog weer eens toevoeg, maar als ik op een bepaald moment niet zit te wachten op veel negatieve energie, dan verwijder ik ze wederom. En dan kan het natuurlijk ook zo zijn dat ik ze permanent verwijder of blokkeer. Maar over het algemeen hou ik het dan bij verwijderen en niet gelijk bij blokkeren.

20140227-065550.jpg

Dat is hoe ik met negatieve energie om ga. Maar ik ben er wel heel eerlijk in, voor ik mensen verwijder van mijn accounts moet je toch echt wel weken of maanden lang negatief zijn en blijven… Dus de kans dat ik iemand echt verwijder is uiteindelijk toch nog wel redelijk klein.

En jij? hoe ga jij om met negatieve energie?


One response to “Secret Saturday | Happy challenge #8 | Positieve mensen

  1. jennn schreef:

    Mooi ingevuld 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: