Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Secret Saturday | Happy Challenge #9 | DREAM big!

op 22/03/2014

20140322-174751.jpg

Stel je voor: je hebt een droom. Alles wat je wilt om die droom waar te maken ligt binnen je mogelijkheden. Wat zou jij dan willen realiseren? Wat zou je willen doen als je alles wat nodig was tot je beschikking had? Dat is de vraag voor de negende opdracht van de Happy Challenge. Mijn droom die ik zou willen realiseren is een simpele die in werkelijkheid waarschijnlijk nooit waar zal worden. Iets wat waarschijnlijk vele mensen zouden willen.

Mijn droom is dat er eindelijk eens wereldwijde vrede zal zijn. Dat mensen elkaar verdragen, elkaar nemen zoals ze zijn en met respect met elkaar omgaan. Dan maken meer of minder Marokkanen niet uit. Is iedereen gelijk, hoe mooi zou dat zijn? Ik weet het, dit is waarschijnlijk slechts een utopie. Maar is het niet zo dat we in elk geval in onze eigen omgeving kunnen proberen de vrede te bewaren of te bewerkstelligen?

Dus… Wat zou jij doen om de vrede een stukje dichterbij te kunnen brengen?

20140322-231754.jpg


4 responses to “Secret Saturday | Happy Challenge #9 | DREAM big!

  1. jennn schreef:

    Dat is een hele mooie droom!

  2. Marieke schreef:

    Wat een prachtige droom! Wat ik ga doen? Ik ben – na de Happy Challenge – een nieuwe challenge gestart: Change The World! Elke week wil ik een klein stukje veranderen en ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen meedoen, zodat we een klein, maar groter verschil kunnen maken!

  3. […] die overigens in een ideale situatie kan leiden tot datgene waarover ik in mijn één na laatste blog van de happy challenge schreef. Al blijf ik toch wel denken dat wereldvrede een ideaal is die, […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: