Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Music Monday | Start me up | The Rolling Stones

op 24/03/2014

Vandaag op mijn blog het lievelingslied van mijn vaders favoriete band. En ja, dat ik daarvoor kies heeft een reden. Mijn vader is groot fan van The Rolling Stones. Toen de geruchten dan ook gingen dat zij naar Pinkpop zouden komen belde ik hem op met de vraag of hij ook naar Pinkpop ging. “Ja” zei hij, “als ze echt komen wel.” Zeker ook omdat dit natuurlijk best eens ECHT de laatste keer zou kunnen zijn dat ze naar Nederland komen. Afijn… dat was toen er nog niets bekend was.

En toen werd op woensdag 12 maart bekend dat ze echt gaan komen. Met Daphne, mijn zusjes en mijn moeder hebben wij een groepsapp (mijn vader heeft niet zo’n “luxe” telefoon) en gelijk werd duidelijk dat wij in elk geval wilden dat mijn vader zou gaan. Unaniem hebben we toen besloten dat we voor papa een kaartje voor Pinkpop zouden proberen te bemachtigen om te geven voor zijn verjaardag. Maar goed, hoe gingen we dat doen. Het was natuurlijk zaak dat mijn vader niets zou weten. Vooral voor mijn moeder en mijn jongste zusje die nog regelmatig thuis is, een hele opgave.

Afspraak was in elk geval dat mijn beide zusjes zouden proberen om zaterdags om 10.00 via internet kaartjes te krijgen. Bovendien zou mijn jongste zusje gaan bellen om op die manier kaarten te proberen te bemachtigen. Uiteindelijk om kwart over 10 kwam op de app het verlossende woord dat we kaartjes hadden! Mijn oudste nichtje van 5 kreeg dat ook mee en haar werd verteld dat ze niets tegen opa mocht zeggen. En dat heeft ze ook niet gedaan. Zo knap van haar!

Afgelopen weekend waren we in Assen vanwege de geboorte van mijn jongste nichtje. En aangezien we toen allemaal samen waren, hebben we gelijk de verjaardag van mijn vader maar gevierd. We hadden een mooie powerpoint gemaakt met foto’s van ons allemaal en teksten van mijn zusjes en mij. Wel even opmerkend dat mijn jongste zusje de meeste credits verdiend voor de pp, wan zij heeft qua timing gekeken dat het nummer start me up gedurende de hele presentatie mee liep.

Geëmotioneerd keek mijn vader naar de pp. Maar de echte ontlading kwam pas toen hij daadwerkelijk de kaarten kreeg. Pas toen had hij ook door wat ons cadeau voor hem was. Tot die tijd had hij nog niets door. Ook niet toen alle kleinkinderen met een truitje of rompertje met de tong van de Stones binnenkwamen. Maar: mijn vader is erbij!!!

20140324-220031.jpg


2 responses to “Music Monday | Start me up | The Rolling Stones

  1. patrician46 schreef:

    mooi geschreven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: