Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Tasty Thursday | Plannen plannen plannen

op 27/03/2014

20140327-103131.jpg

Nu Bjarne in ons leven is, moeten we alles plannen. Plannen wat we gaan eten, wanneer krijgen we bezoek, hoe laat en hoelang koken we. Dat is natuurlijk niet erg, alleen af en toe erg lastig. Soms komt er net even iets tussendoor en schuift alles op. Met als gevolg dat we net de tafel hebben afgeruimd als het bezoek komt. Ja, we kunnen natuurlijk later afspreken, maar dan zit je weer met de voedingen van Bjarne en we willen natuurlijk ook niet al te laat naar bed doordeweeks. Want er moet immers ook weer gewerkt worden. En er is iemand in huis die de laatste dagen standaard tussen 6 en 7 wakker wordt haha.

Over het algemeen gaat het trouwens wel goed hoor met het eten enzo. Alleen gisteren was het onhandig. Na mijn werk moest ik nog even naar de winkel wat ingrediënten halen voor de Chili die ik zou maken. Maar we zouden tegen 5 uur twee collega’s/vriendinnen van Daphne over de vloer krijgen die met Daphne uit eten zouden gaan. Aangezien Daphne aan het kolven was, kon ik niet gelijk gaan omdat Daphne dan niet open kon doen. Dus toen de meiden er waren ben ik snel naar de winkel gegaan.

Eenmaal terug begon ik gelijk met het maken van de Chili zodat ik nog een beetje op tijd kon eten. Daphne vertrok en ik was nog aan het koken. Toen Daphne net de deur uitging, bedacht Bjarne zich dat het tijd werd voor eten. En dus ging de knop van de kookplaat om op uit en verzorgde ik ons mannetje. Om vervolgens weer verder te koken. Die 20 minuten van normaal haalde ik bij lange na niet. Uiteindelijk zat ik tegen half 8 te eten.

Maar… Een ding scheelt… Als ik nog eens zin heb in Chili heb ik nog twee bakjes in de vriezer liggen.

20140327-211653.jpg


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: