Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Sunny Sunday | Speciale momenten

op 30/03/2014

20140330-184932.jpg

Tja… Sunny sunday. Schrijven over wat mij gelukkig maakt, waar ik vrolijk van wordt of waar ik trots op ben… Ik kan het natuurlijk niet altijd over mijn zoontje hebben haha. Dat komt wel weer in de Family friday blog.  Maar ach… ik heb hem nu toch al genoemd… Gisteren zijn we met zijn drietjes wezen shoppen voor de kleertjes die Bjarne tijdens de doop gaat dragen. En ik moet zeggen, we waren heel snel geslaagd. De kleertjes die we gekocht hebben staan hem super mooi! Een sneakpreview krijgen jullie niet, want de kleertjes voor de doop houden we echt een verassing tot 13 april, de dag van de doop. Maar daarna zal ik ongetwijfeld een foto van hem in zijn doopkleertjes plaatsen.

De doop wordt sowieso als alles goed gaat een mooie bijzondere dienst. Maar ook daar ga ik nog niet teveel over uitwijden. Er zijn een aantal mensen die weten wat er allemaal gaat gebeuren, maar ik ga het nog niet helemaal groots uit de doeken doen. Wat dat betreft vind ik dat de doop een bijzonder en speciaal moment moet zijn waarover je op voorhand niet alles uit de doeken moet doen. Het moet een mooie herinnering blijven en niet al boordevol verwachtingen zitten.

Vandaag kregen we bezoek van een hele dierbare vriendin van mij. Zij woont met haar man en hun twee tweelingen in Hoorn. Dit weekend waren ze in Brabant en dus kwamen ze even op kraamvisite om ons mannetje te bewonderen. Hun twee meiden hebben wij in 2011 voor het laatst gezien, de jongste dochter en zoon hadden we nog helemaal niet gezien. Ja, via Facebook, maar dat is toch altijd weer anders dan in het echt. Maar het zijn echt, alle vier, schatten van kinderen. Bjarne kreeg mooie cadeautjes en wij hebben hele mooie tulpen gekregen. Komt goed uit, want het werd wel weer tijd voor nieuwe snijbloemen op tafel. En nu zijn het zoveel tulpen dat we 2 gevulde vazen hebben 🙂

Daarnaast ben ik door een andere vriendin (die ik veel vaker zie) gevraagd voor iets heel bijzonders waar ik ook nog niet heel veel over uit ga wijden. Enerzijds omdat ik nog niet weet of het definitief doorgaat, maar ook omdat ik denk, of bijna wel zeker weet dat zij het ook niet leuk zou vinden als ik me daar nu al over uit laat. Maar goed, wie weet dat ik daar ter zijner tijd wel meer over kan vertellen. Maar dat laat ik helemaal aan haar over.

En zo zijn er genoeg dingen waar ik trots op ben en een goed gevoel aan over houd. Genoeg dingen die me blij maken zal ik maar zeggen. Bovendien ben ik ook blij met mijn blog die ik inmiddels ruim anderhaf jaar heb en met alle bezoekers die ik steeds mag verwelkomen.


One response to “Sunny Sunday | Speciale momenten

  1. jennn schreef:

    Wat fijn om te lezen, daar word ik vrolijk van 🙂 Je maakt me wel nieuwsgierig naar dat bijzondere waar je vriendin je voor gevraagd heeft hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: