Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Tag on Tuesday | Bloggers tag

op 08/04/2014

20140408-203906.jpg Via verschillende blogs kwam ik deze tag tegen. Ik weet eigenlijk ook niet meer bij wie ik hem als eerste zag. Maar ik ga deze tag wel met jullie delen. Wil je hem overnemen? Ga gerust je gang!

1. Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden? Ik zou mijn blog graag groter maken. Een eigen domein hebben voor mijn blog. Verder zou ik de inhoud en de indeling zoals op dit moment wel willen behouden omdat dit momenteel werkt voor mij.

2. Doe je alles voor je blog alleen? Ja, ik ben de enige die de blogs schrijft en online zet. Krijg daarbij geen hulp van anderen, behalve natuurlijk reacties van de lezers.

3. Welk cijfer zou je je eigen blog geven? Ik denk dat ik voor een 8 zou gaan. Hij is goed, maar kan natuurlijk altijd beter.

4. Verdien je geld met bloggen? Nee. Wie weet in de toekomst, maar momenteel heb ik geen inkomsten door het bloggen.

5. Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog? Een nadeel kan ik niet echt bedenken. Heb ook nooit iets minder leuks meegemaakt. Als ik al iets zou moeten noemen, dan zou het denk ik eerder zijn dat ik vaker zou willen bloggen dan dat ik tijd heb.

6. Hoe vaak wordt je blog dagelijks bekeken? Dat is heel wisselend. Ik denk dat ik gemiddeld tussen de 25 en 35 bezoekers per dag zit. En dan spreek ik echt over een gemiddelde. Soms zijn er dagen dat ik vrijwel geen bezoekers krijg, soms ook zijn er dagen dat ik meer dan 100 bezoekers krijg.

7. Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg? Ik blijf hangen op een blog wanneer ik leuke onderwerpen zie die mij aanspreken. Daar tegenover staat dat ik weg klik wanneer ik alleen maar onderwerpen zie waar ik niets mee heb. Onderwerpen die ik leuk vind om te lezen zijn bijvoorbeeld:

  • Mama blogs
  • Voeding
  • Hardlopen

8. Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie bijvoorbeeld? Ik heb geen mensen persoonlijk leren kennen door het bloggen. Wel heb ik via de social media een aantal mensen waar ik zo nu en dan wat meer contact mee heb.

9. Hoe kijk je naar persoonlijke informatie tijdens het bloggen? Waar let jij op? Ik ben vrij open, maar zal nooit echt mij hele ziel en zaligheid blootleggen op mijn blog. Ik vertel echt wat ik vertellen wil, schrijf over wat ik schrijven wil en ik heb daar wel zo mijn grenzen in wat ik vind kunnen en wat niet. En die grenzen bewaak ik ook wel. Dus echt alles geef ik niet bloot.

10. Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer zou je stoppen? Ik hoop nog lang door te kunnen gaan met bloggen. Daarbij hoop ik ook dat ik in de toekomst mijn blog op een eigen domein kan zetten en echt een eigen blog kan hebben. Maar voorlopig blijf ik lekker op deze manier bloggen en hoop ik vele lezers te mogen blijven houden en te mogen krijgen in de toekomst.

11. Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro? Nee, ik zou mijn blog niet verwijderen. Want ik weet dat als ik hem zou verwijderen, dat ik dan in de toekomst toch weer ergens een blog ga openen. En dat zou ik dan weer niet fair vinden.

12. Welke dingen gebruik jij om te bloggen? (Denk aan: welke laptop, gebruik je een schriftje/app op je planning bij te houden, welke programma’s gebruik je om je foto’s te editen en te schrijven?) Ik heb niet echt vaste dingen die ik gebruik bij het bloggen. Ja, de laptop zo nu en dan en mijn telefoon. Een herkenbaar iets daartussen is dat ik de foto’s op de laptop makkelijk kan centreren, maar op mijn telefoon niet. Dus, heb ik een blog geschreven met mijn telefoon, dan zie je de foto’s links op de blog staan. Op de laptop kan ik ze wel makkelijk centreren. Verder heb ik een agenda waarin ik opschrijf wanneer ik waarover heb geschreven en waar ik ook een grove planning in kan maken over dingen waar ik persé op bepaalde momenten over wil schrijven.


2 responses to “Tag on Tuesday | Bloggers tag

  1. jennn schreef:

    Leuk om te lezen! IK heb ook eens een bloggerstag gedaan, maar die had toch andere vragen 🙂

  2. Linda schreef:

    Zeker leuk om te lezen, zie je hoe anderen met hun blog omgaan of daarvan verwachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: