Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Family Friday | MAMABLOG | Wat een leven

op 11/04/2014

20140411-235226.jpg

Wat heeft een kind toch een ogenschijnlijk zorgeloos leven. Slapen, drinken, poepen en plassen. Dat is waar het leven om draait. Ja, en af en toe even glimlachen als je tevreden bent of huilen als het je niet snel genoeg gaat. Of kijken naar… Lampjes… Dat is wat Bjarne nu uitgevonden heeft. Lampjes die bollen met licht zijn voor een kind blijkbaar heel interessant. Het hoofd kan niet vreemd genoeg gedraaid worden om te kunnen kijken.

Nu hij alweer 6 weken is, merk je ook dat hij echt gaat reageren. Wanneer ik thuis kom van het werk en ik laat mijn stem horen in de kamer, dan zie je het hoofdje mijn kant op gaan als teken van herkenning van mijn stem. En het ontdekken begint nu langzaam. Zo heeft Bjarne afgelopen week een hele tijd een knuffel/kussen aap geaaid. En de mobile boven de box krijgt vaste aandacht zodra we meneertje in de box leggen.

Heerlijk die veranderingen al mis ik doordat ik natuurlijk werk ook wel regelmatig wat. Maar gelukkig is er dan what’s app om mij van de laatste foto’s te voorzien. Zoals bijvoorbeeld die van de eerste glimlach, waar ik overigens wel bij was.

20140412-000140.jpg


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: