Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Family Friday | MAMABLOG | De kracht van de herkenning

op 02/05/2014

20140404-144033.jpg

Bjarne Tim is inmiddels alweer 9 weken oud. Ik blijf het zeggen… Wat gaat de tijd toch snel. En wat is hij in die 9 weken al veel veranderd. Wij zien dat natuurlijk minder snel zo op het oog, maar als ik foto’s terug kijk dan is het echt al een verschil van dag en nacht. Een overzicht in foto’s van de afgelopen weken:

20140502-114928.jpg

Lachen doet meneertje al een paar weken. Eerst vooral per ongeluk als gelaatstrekken, maar nu begint hij ook echt gericht te lachen naar ons en mensen die hij vaker ziet. Verder is heel goed te merken dat alle spieren sterker worden. Niet alleen merkbaar aan de greep van zijn handjes, maar ook aan het nekje. We merken heel goed dat hij daar steeds meer controle over krijgt.

Maar we merken ook dat Bjarne steeds meer op ontdekking gaat. Even voelen in de box naar de knuffels daar. Even spelen met wat we toevallig dichtbij leggen. Spelen is nu nog meer voelen, maar vooral lichte dingen verplaatst Bjarne al wel. Soms toch ook wel per ongeluk, of net even zo dat hij het niet leuk vindt, maar toch.

Afgelopen week konden we ook weer een stap van het lijstje afvinken. Bjarne kreeg de eerste prikjes op het consultatiebureau. Hij heeft het geweldig gedaan, heeft even gehuild bij het zetten van de injecties, maar verder ook niet meer. En ook daarna heeft hij nergens last van gehad. Dus het is prima verlopen.

Het eerste echte restaurant bezoek (de Mac drek tel ik maar even niet mee als restaurant) heeft Bjarne ook achter de rug inmiddels. Afgelopen woensdag zijn Daphne en ik met een goede vriend van ons gaan wokken en natuurlijk ging Bjarne mee. Want waar de mama’s gaan, daar gaat Bjarne. Of het moet echt niet mogelijk zijn dat hij mee gaat natuurlijk, dan is het een ander verhaal. In het wokrestaurant heet hij alleen maar om zich heen gekeken. Pas toen wij naar huis gingen, viel meneer in slaap haha.


2 responses to “Family Friday | MAMABLOG | De kracht van de herkenning

  1. jennn schreef:

    Heey, je bent er weer, leuk om weer wat van je te lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: