Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Persoonlijk alfabet: A

op 01/07/2014

Zo nu en dan is het tijd voor een nieuwe categorie op mijn blog. En nu vind ik het daar dan tijd voor. Bij Jennn zag ik deze rubriek op haar blog en ik vond hem wel erg leuk. Vandaar dat je hem nu ook bij mij kunt vinden. In deze categorie neem ik steeds een letter van het alfabet en daarbij noem ik dingen waar ik van houd, die me aanspreken of wat ik graag doe. En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar waar jullie aan denken bij de bewuste letter.

We beginnen natuurlijk met de letter A.

Assen

Tja en natuurlijk start ik dan met de stad waar ik geboren ben. De hoofdstad van Drenthe. De stad waar alles om draait. Want ja… alles draait om Assen.

Aardbeien

Samen met mijn vader ging ik altijd bij ons in de achtertuin aardbeien plukken zodra ze goed waren. Mijn moeder heeft hier eens een foto van gemaakt en die werd uitgekozen als foto van de week in een stadskrantje van Assen. En dus werd de foto geplaatst, in het zwart-wit, in de krant onder het kopje baby van de week. Ik was daar geloof ik een jaar of 3.

Foto: Janny Heres

Apostolisch Genootschap

Ja, ook het Apostolisch Genootschap, kort gezegd het ApGen krijgt een plaatsje op mijn blog. Deze geloofsgemeenschap, waar ik ook toe behoor, is voor mij heel belangrijk in mijn leven. Ik draag het misschien niet altijd bewust uit naar de buitenwereld, maar ik weet wel dat ik gevormd ben tot wie ik ben, mede door het kunnen opgroeien in een gemeenschap. Een plaats te hebben waar je je thuis voelt, ook als je ver bij je thuis vandaan bent.


One response to “Persoonlijk alfabet: A

  1. jennn schreef:

    Leuk om te lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: