Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Tag: 55 random questions

op 02/07/2014

Hester miste een leuke tag in blogland en maakte van deze 100 Engelse vragen de ’55 random questions’. Ik kwam deze blog tegen op de blog van Sylvia, en besloot hem over te nemen. Voel je vrij deze tag ook over te nemen op je blog!

1. Pak het boek dat het dichtste bij je ligt, ga naar pagina 18 en zoek regel 4. “als dit eerder nooit gebeurde. Voor de ontwikkeling van kinderen is het in ieder geval goed en het is ook leuk om te doen!”

Dit komt uit het groeiboekje van Bjarne (Ja, sorry, gisteren naar consultatiebureau geweest, dus boekje ligt nog op tafel) en dit stukje gaat om het prijzen van een kind.

2. Strek je linkerarm zo ver uit als je kan. Wat kan je aanraken? De stroomkabel van de laptop, de bench van de honden en wat tijdschriften op tafel.

3. Wat deed je voor je deze tag begon in te vullen? Ik was berichten aan het lezen op Facebook en aan het zoeken naar een onderwerp voor een blog voor vandaag.

4. Gok hoe laat het is zonder op de klok te kijken. Zat je in de buurt? Ik gok… 17.50 uur en het is nu 17.55.

5. Wat hoor je op het moment? Gesnurk van Bjarne die moe is na een dagje GaiaZoo en getrippel van de honden over de laminaat vloer.

6. Wanneer ben je voor het laatst buiten geweest? Wat deed je toen? Ik schat een minuut of 10 geleden. Ik was de was op aan het hangen.

7. Heb je gedroomd afgelopen nacht? Niet dat ik weet. Ik heb het in elk geval niet opgeslagen.

8. Wanneer heb je voor het laatst gelachen? Waarom? Een klein uurtje geleden om Bjarne die ontzettend lief naar omi aan het lachen was. En daarvoor in de GaiaZoo nog toen we gek aan het doen waren voor een spiegel.

9. Wat hangt er op de muur van de kamer waar je in bent? Bij ons in de woonkamer hangen de kaarten ter gelegenheid van de geboorte van Bjarne nog. Die gaan we deze week eens van de muur afhalen. Daarnaast hangt onze trouwfoto aan de muur.

10. Vertel iets over jezelf dat de meeste mensen niet weten. Dat ik een cursus nagelstyling aan het volgen ben. En dat dit best wel goed gaat.

11. Houd je van dansen? Nee niet echt.

12. Zou je het ooit overwegen te emigreren? Nee ik woon hier prima in dit kleine landje. Landgraaf is wel ver genoeg bij mijn ouders vandaan.

13. Door wie ben je voor het laatst gebeld? Door het UWV met een vraag over de WW.

14. Wat heb je als laatste gedownload op je computer? De foto bij vraag 8.

15. Laatste keer dat je in een zwembad zwom? Dat is met het familieweekend geweest in mei. Vanaf komende week ga ik het baantjes trekken weer volledig oppakken, dus dan ben ik weer vaker in het zwembad te vinden.

16. Luister je op het moment naar muziek? Nee, we zitten lekker buiten momenteel met een kopje koffie. Inmiddels is het namelijk 22.00 uur. Moest het schrijven van de blog even onderbreken voor het eten en het verzorgen van zoonlief 😀

17. Welke kleur is de vloer van je slaapkamer? Wij hebben een lichte kleur laminaat op de vloer liggen.

18. Als je iets kon veranderen aan je huis/kamer (ook al is het niet handig of mogelijk), wat zou het dan zijn? Dan zou de serre een meer functionele ruimte worden.

19. Wat is het laatste wat je hebt gekocht? Een softijsje voor ons in het GaiaZoo. We hebben nog even gedacht aan een knuffel voor Bjarne, maar toch maar besloten dit (nog) niet te doen.

20. Ooit op een motor gereden? Nee, ik hou het bij het kijken naar de mannen en vrouw motorcoureurs haha.

21. Ken je alle woorden van je eigen taal? Vast niet. Er zijn denk ik altijd wel woorden die je niet kent.

22. Waar denk je als eerste aan als je ’s morgens wakker wordt? Dat Bjarne nog lekker ligt te slapen, hoe laat het ook is haha.

23. Van wie heb je je laatste sms’je/WhatsAppje ontvangen? Geen idee eigenlijk. Heb mijn telefoon niet echt bij de hand, maar ik denk dat het een berichtje van mijn zusje is geweest op de groepsapp van mijn familie naar aanleiding van het bezoek aan het consultatiebureau gisteren.

24. Hoe laat ga je naar bed? Dat wisselt, maar momenteel toch vaak pas tegen 12 uur omdat vrouwlief alle voetbalwedstrijden wil kijken. Ach ja, en dan ben ik beneden wat op de laptop bezig. Afgelopen nacht was het ietsjes later (rond half 4) omdat we nog onverwacht bezoek kregen.

25. Ben je donor? Ja, ik ben bloeddonor.

26. Met wie heb je het laatst avond gegeten? Met Daphne.

27. Is het glas half leeg of half vol? Half vol

28. Wat is het verste weg wat je ooit bent geweest? Dat is zonder twijfel Praag, een prachtige stad waar ik graag nog eens naar toe zou willen.

29. Heb je ooit een trofee/beker gewonnen? Nee, maar ik had wel heel veel medailles van de avondvierdaagse.

30. Heb je ooit een schooluniform moeten dragen? Nope, gelukkig niet. Ik hou daar niet zo van dat iedereen hetzelfde moet dragen. Ieder mens is immers verschillend…

31. Typ je op een touch toetsenbord? Nee, gewoon op het toetsenbord van mijn laptopje.

32. Wat ligt er onder je bed? Stof waarschijnlijk.

33. Geloof je in liefde op het eerste gezicht? Nee, ik denk dat je daar toch pas even later achter komt. Ik geloof niet dat je gelijk als je iemand ziet weet dat hij of zij de man of vrouw van jou leven is, maar dat je daar tijdens een eerste afspraak wel heel duidelijk de basis voor kan leggen.

34. Hoe laat sta je op? Momenteel wanneer ik wakker ben. Meestal is dat rond 7.15 ergens.

35. Hoe heette je eerste huisdier? Pieppiep. Een gele kanarie

36. Hoe voel je je op dit moment? Goed. We hebben vandaag een gezellig dagje dierentuin gedaan met onze zoon. Lekker als gezinnetje eropuit.

37. Waar denk je het meeste over na? Over wat ik ga doen op de dagen dat Daphne werken is. Waar ik dan heen zal gaan met Bjarne, want ik wil dan niet hele dagen maar thuishangen, maar juist lekker eropuit.

38. Als je de loterij had gewonnen, hoe lang zou je wachten om het te vertellen? Geen idee, dat zie ik wel als ik de loterij ooit win. Maar ik denk dat die dag niet zal komen.

39. Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien? Pfff… wij zijn al tijden niet meer naar de bioscoop geweest, dus ik zou het echt niet weten. Ik zou zelfs niet eens weten wat de laatste film geweest is die ik thuis heb gekeken… Ik kijk niet heel vaak films haha.

40. Zing je onder de douche? Soms ja. Helemaal wanneer Bjarne mee onder de douche gaat.

41. Wat doe je als je je verveelt? Ik heb niet echt tijd om me te vervelen, er is altijd wel wat te doen. En is er niets te doen, dan is er wel een zoontje die aandacht verdient.

42. Wat wilde je vroeger worden? Zuster, juf, kapster

43. Wat was eerder: de kip of het ei? Geen idee, zonder kip geen ei, maar zonder ei geen kip. Of het moet een ei van een ander dier zijn natuurlijk…

44. Hoeveel sleutels zitten er aan je sleutelbos? Twee, mijn huissleutel en de autosleutel.

45. Welke auto rijd je? Peugeot 106 en heel af en toe in de Seat Cordoba van Daphne. Maar als ik daar niet in hoef te rijden doe ik het ook niet haha.

46. Wat zijn je beste lichamelijke punten? Mijn beste lichamelijke punten? Geen idee, ik zou ze zo niet kunnen noemen. Of dat nou wil zeggen dat ik er zoveel heb of juist heel weinig laat ik even in het midden.

47. Wat zijn je beste karaktereigenschappen? Dat ik flexibel, vriendelijk en behulpzaam ben denk ik.

48. Wat zijn je favoriete boeken? Ik heb niet echt een favoriet boek. Wel lees ik graag waargebeurde verhalen.

49. Wat is je favoriete tijd van de dag? De ochtend, dan ben ik het meest productief.

50. Hoe ver van je geboorteplaats woon je? Ruim 3 uur rijden. Assen is wel een klereneind vanaf hier hoor…

51. Ben je een vroege vogel of een nachtmens? Vroege vogel, uitslapen ben ik niet zo goed in. Meestal als het zonnetje een beetje schijnt wordt ik toch echt wel wakker.

52. Kun je je neus aanraken met je tong? Nee dat gaat me echt niet lukken.

53. Na hoeveel keer overgaan neem je de telefoon op? Zodra ik bij de telefoon ben. Soms is dat na één keer, soms na een keer of 4.

54. Wat voor baantjes heb je gehad? Folders rondbrengen, krantenbezorger, postbode, helpende, verzorgende IG, administratief medewerkster.

55. Nieuwe en spannende dingen die je zou willen delen? Alle ontwikkelingen rondom onze zoon zijn natuurlijk nieuw en spannend, maar die deel ik dan ook wel met regelmaat hier op de blog haha.

Welke vraag vond jij het leukste? En… wat is jouw antwoord daarop?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: