Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Persoonlijk alfabet: B

op 05/07/2014

In deze categorie neem ik steeds een letter van het alfabet en daarbij noem ik dingen waar ik van houd, die me aanspreken of wat ik graag doe. En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar waar jullie aan denken bij de bewuste letter. Afgelopen week kon je al de letter A lezen, dus vandaag is het tijd voor de letter B.

Bjarne Tim

Tja, ik kan beginnen met allerhande begrippen of weet ik het wat, maar waar kan ik beter mee beginnen dan met onze grote trots, onze mooie zoon, Bjarne Tim. Inmiddels alweer 18½ week oud en hij groeit als kool. Het is leuk om steeds weer nieuwe dingetjes te zien wat hij kan. Of uit te testen wat hij lekker vindt. Want ja, inmiddels mag meneer ook groenten en fruit hebben. Verder is hij een heel gemakkelijk jongentje, hij meld zich eigenlijk alleen als hij honger heeft. Verder is het vooral een vrolijk mannetje en accepteert hij alles. Zelfs als Daphne hem een oranje pruik en zonnebril op zet haha.


 

Barbecue

Onze favoriete bezigheid in de zomer. Wanneer het ook maar een beetje goed weer is gaat hier de barbecue aan. Met zijn tweetjes, met de buren of met vrienden, alles kan, zolang de barbecue maar aan kan en we lekker buiten kunnen genieten van de avond met een hapje en een drankje. En ja, soms wordt dan later op de avond de knoei nog een keer aangezet. Zolang het maar gezellig is.

 

Bewegen

Bewegen is iets wat ik nog altijd wel meer kan doen. Het hardlopen is iets waarin ik echt even mijn vaste patroon moet vinden. Maar aangezien mijn conditie echt nog niet geweldig is, ga ik misschien eerst wel even een stapje terug. Ga ik met de Running Coach het wandelen op tempo wat opbouwen. En dan van daaruit kan ik dan misschien makkelijker het hardlopen volhouden. Daarnaast kan ik ook vaker gaan zwemmen. Helemaal nu ik toch werkeloos thuis zit. Het banen zwemmen is nu wat meer te plannen nu ik op meerdere tijden zal kunnen afhankelijk van Daphne haar rooster.

 

Baan

Ik haalde het net al even aan, maar ik ben helaas momenteel weer werkeloos. Na iets meer dan 2 jaar bij de Belastingdienst zit mijn tijd daar er voor nu helaas op. Wel heb ik stiekem de hoop dat ik, wanneer ik in de tussentijd geen andere baan zou hebben, dat ik dan weer terug mag om daar weer te werken. Ik heb het daar in elk geval altijd naar mijn zin gehad.
Maar goed, in de tussentijd ben ik dus nu weer op zoek naar een nieuwe baan. Want ik heb dan wel recht op WW, maar ik vind het maar niets als ik mijn “handje moet ophouden” om geld te krijgen. Dus is het hier weer solliciteren geblazen. En hopelijk kan ik dan binnenkort een blog plaatsen dat ik een nieuwe baan heb.


2 responses to “Persoonlijk alfabet: B

  1. jennn schreef:

    Wat die laatste betreft kunnen we elkaar de hand schudden 😦 Succes met solliciteren, ik hoop dat we snel weer aan het werk zijn 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: