Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Persoonlijk alfabet: C

op 12/07/2014


In deze categorie neem ik steeds een letter van het alfabet en daarbij noem ik dingen waar ik van houd, die me aanspreken of wat ik graag doe. En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar waar jullie aan denken bij de bewuste letter. Afgelopen weken kon je al de letters A en B lezen, dus vandaag is het tijd voor de letter C.

Carola
Mijn oudste zusje en natuurlijk hoort zij in mijn persoonlijke alfabet. Carola en ik schelen 2 jaar en zijn inmiddels allebei trotse mama. Carola van 3 meiden, wij van 1 jongen. Dus in de familie hebben we in elk geval van beide geslachten uitbreiding.

Claudia
Claudia is mijn jongste zusje en ook zij hoort hier natuurlijk vernoemd te worden. Claudia en ik schelen 5 jaar en wonen bijna letterlijk allebei aan de andere kant van het land. Zij in Groningen, ik in Landgraaf. Maar gelukkig is Claudia regelmatig bij mijn ouders te vinden en zien we elkaar daar dus.

Canons
Nee, geen Engels woord en ook geen schrijffouten. Ik vind het zingen van canons leuk. Niet iedere dag of iedere week, maar af en toe een canon zingen is best lachwekkend. Bijvoorbeeld het voor iedereen bekende “vader Jacob” of “I like the flowers” En het leuke is dat je dan zolang door kan gaan als je zelf wilt.

Cultuur
Cultuur is iets wat ik erg belangrijk vind. Wij zijn opgegroeid in een bepaalde cultuur, maar voordat alles zo is als het nu is gebeurde er natuurlijk heel veel. En alles heeft invloed op de cultuur waar wij nu in leven. En alles wat wij doen heeft invloed op de cultuur van de toekomst. Daarnaast vind ik het ook wel interessant om te lezen over andere culturen waar wij in ons leven toch ook mee te maken krijgen.

Camping
Een ideale plek om heen te gaan op vakantie. Nu gaan we vaak naar een bungalowpark, maar we hebben zelf een hele mooie tent, die we in de toekomst toch zeker meer willen gaan gebruiken. Ach ja en rond de TT is er natuurlijk de zogenoemde “buurmans’s TT camping” waar wij dan weer de luxe van een hotelkamer hebben haha. Nee gekheid, maar kamperen is iets wat ik altijd met mijn ouders heb gedaan en ook met Daphne ben ik al een paar keer naar de camping geweest. Dus wie weet volgend jaar of het jaar daar op gaan we misschien weer met de tent op vakantie.


One response to “Persoonlijk alfabet: C

  1. jennn schreef:

    Leuk om te lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: